Smygbloggar...

Är egentligen hemma hos min kompis Andrés och jobbar, men nu när han inte ser passar jag på att blogga lite. Tänkte bara tala om att jag på min älskade Murphys inrådan köpt en budgetmascara. Sky High Curves från Maybelline för 139:- (undrar om 139:- klassas som budget?) I vilket fall som helst är det nästan en hundralapp billigare än vad min vanliga mascara brukar kosta så det ska bli mycket spännande att se hur denna är i jämförelse. Recension utlovas.

Nu är det nog bäst att jag fortsätter med bokföringen innan Andrés märker något...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ska bli intressant och se vad du gillar den mascaran, ingen vidare favvo för min del. Som vanligt snyggt precis när man är klar och sen efter ett par timmar hänger fransarna igen...
Hur gick det med att prova maxfactor Max?

Postat av: Linlin

Hej, hoppas det är ok att jag länkar till din blogg.

2007-07-28 @ 18:36:20
URL: http://spegelbilder.blogspot.com/
Postat av: Kicki G

Den vattenlösliga Sky high curves är värdelös, men den vattenfasta är helt okej. Köpte den i fredags! Den håller böjen hela dagen. Ger inte så mycket volym men känns mindre kladdig än Flex WP. Det här kommer nog att bli en favorit.
Däremot blev jag besviken på YSL:s remover. L'Oreals remover för vattenfast mascara funkar bättre, men flaskan är inte bra. Funderar på att testa Lancomes bi-facil nästa gång.

2007-07-30 @ 09:51:58
URL: http://www.kickig.se/justnu
Postat av: Murphy

Har aldrig provat den som inte är vattenfast, men är jävligt nöjd med den vattenfasta. Tycker fransarna blir snyggare än Flex plus att den är aningens lättare att tvätta bort. Minus dock för den helt sjukt osexiga hylsan, men så är det ju tyvärr med lite billigare märken.

2007-07-30 @ 12:59:04
URL: http://murphys.blogg.se
Postat av: Make it UP

Jenny: Nej, just det. Den hade jag faktiskt helt glömt bort. Får testa den nästa gång ist:)
Linlin: Hej. Helt ok:) Länkar tillbaks till dig så fort jag kommit hem igen. Alltid kul med nya beautybloggar!
Kicki G: Den vattenlösliga har jag inte provat med den här känns helt ok, dock inte lika bra som min favvo Flex WP. Vad var det du inte gillade med YSL's remover?
Murphy: Skicka in den för "blingning" =D

2007-08-03 @ 14:20:35
URL: http://makeitupp.blogg.se
Postat av: Kicki G

Jag tyckte inte att YSL:s remover tog bort mascaran lika lätt som L'Oreals budgetremover. Otroligt villka prisskillnader det är föresten ? L'Oreals kostar 62 spänn, Lancomes Bi FAcil över 200!

2007-08-04 @ 18:48:05
URL: http://www.kickig.se/justnu
Postat av: MAKEitUP

Kicki: Ja, man får betala sjukt mkt för märket. Men jag tycker som sagt var att YSL's är toppen. Jag tyckte att Loreals blev för fettig, man fick som en hinna på ögat.

2007-08-05 @ 18:21:17
URL: http://makeitup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback