Recension Brinzing Gel, Laura Mercier

Jag köpte ju som bekant en ny bronzinggel från Laura Mercier som jag har hårdtestat sen jag var i Tunisien och tyvärr är detta något som åker rakt i papperskorgen.

Anleding: Jag ser ut som en prickig korv! Någon eller några av ingredienserna gör att min hud producerar massvis av små, äckliga finnar. Lite synd eftersom att annars är detta en helt perfekt bronzinggel. Färgen är perfekt. Precis lagom brun utan att täcka det minsta bara hjäper till att förhöja brännan. Konsistensen är bra och lätt att få jämn, men som den glittermotståndare jag är tycker jag att dom (även om det är ytterst finkornigt) kunde ha skippat glittret.

Det är lite svårt att betygsätta den här produkten eftersom att jag egentligen gillar den jättemycket, men jag ändå inte kan använda den. Det får nog bli en 3:a (ok).


Kommentarer
Postat av: Annie

Hur ofta brukar du köpa ny Lancome Flex WP? Har haft min i bara 2 månader men tycker att den redan blivit väldigt torr! Sen vore det även roligt om du skrev en liten recention om hurdan L'extreme WP är, är jättenyfiken!:)

Postat av: MAKEitUP

Annie: Jag brukar ha min i ca 5 månader, sen brukar det börja klia i ögonen och då vet jag att det är dags att byta. Jag upplever inte att den blir särskilt torr utan skulle nog kunna använda den ett bra tag till om det inte bore för kliandet. Jag har skrivit en recension om L'extremen redan, men det var rätt länge sen:)
http://makeitup.blogg.se/151106212435_lextrme_wp_frn_lancme.html

2007-09-12 @ 20:34:45
URL: http://makeitup.blogg.se
Postat av: Jenny

Oj va länge ni har era mascaror!
Jag har min i max 1,5 månad sen är den slut.
Men jag har upplevt att den blir en aning torr i slutet, men de beror kanske på att de inte är så mycekt kvar i min då :-)

2007-09-17 @ 08:55:41
URL: http://calanthe.blogg.se
Postat av: MAKEitUP

Oj, det var lite! Är den helt slut efter 1,5 månad? Jag har nog aldrig haft en mascara som tagit slut... :)

2007-09-17 @ 22:29:06
URL: http://makeitup.blogg.se
Postat av: Jenny

Haha där ser man, japp helt slut.
De flesta av mina mascaror jag haft genom åren räcker max 1 månad.
Jag är storförbrukare av just mascaror och eyeliners..

2007-09-18 @ 08:21:55
URL: http://calanthe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback