Alkohol är djävulens drog!!!

Fy fan vad jag har mått dåligt idag. Vi var ute med jobbet en helkväll igår och idag mår man ju självklart som man förtjänar... Nu ska jag försöka uppbåda kraft att köpa pizza och cola, om jag piggnar till ska ni få höra hur allting verkligen är uppochner i Australien.

Jag har sagt det förut, men den här gången menar jag det verkligen: Jag ska aldrig mer dricka!!!

Dagens I-landsproblem:

Ska jag måla naglarna eller göra ett halsband?

Beroendeframkallande!

image36

Visst är det konstigt hur man helt plötsligt när man kommer hem kan komma på att man inte kan leva en sekund utan det där läppglanset man provade? Jag bara måste ha det där
DuWop Venom Glosset jag provade på c/o Stockholm, men jag tror jag glider över till NK på lunchen och kollar vad den kostar där istället för 475:- känns verkligen i överkant!

Twilight Zone

image35Efter att ha läst både Bjootis och LGB's inte allt för smickrande omdömen hade jag absolut noll förväntningar inför mitt besök på c/o Stockholm idag, så gissa om jag blev överaskad när jag direkt när jag kommer in i butiken möts av en tjej som glatt säger hej. Det här måste vara något slags missförstånd tänker jag, men svarar glatt hej tillbaka.

Jag går direkt fram till Nars-disken och börjar kolla på Orgasm-rouget, då kommer samma tjej fram och säger att det är en jättefin färg för mig. Jag talar om att jag är lite tveksam till färgen, eftersom att den innehåller lite skimmer, då trollar hon genast fram en rougeborste och borstar vänligt på mig rouget så att jag kan få se att det inte alls blir så skimmrigt när det kommer på. Jag kollar även på färgen Deep Throat, men den tycker inte alls tjejen i butiken jag ska ha och jag är definitivt benägen att hålla med när hon borstar på den på andra kinden.

Under hela den här tiden står jag och tänker: Vart har jag hamnat? Är jag i Twilight Zone? Kan det här verkligen vara samma butik? Är det jag som har haft tur idag? Eller är det Bjooti och LGB som haft otur? Jag blir helt enkelt tvungen att gå dit fler gånger för att testa.

En grej var dock lite konstigt. Jag kollade även på DuWop's läppglans som jag för övrigt blev lite småförälskad i och när jag frågade vad dom kostade så sa hon tjejen som hjälpte mig 475 kr?!!? Nu vet jag inte om dom kostar det där, men det verkar ju lite egendomligt med tanke på att dom kostar 225 kr hos Eleven.

Självklart köpte jag rouget efter den trevliga servicen! Recension utlovas.


Benefitbeställning

image34Så fick jag äntligen till min Benefitbeställning. Det blev ett Dallas, ett 10 och en Creaseless Cream shadow/liner i färgen My date's my brother.

Ska bli extra spännande att prova creaseless cream shadow/liner'n som ska vara en cremeögonskugga som man även kan använda som eyeliner. Färgen jag valde är i en ljust rosa färg som jag tror kommer passa perfekt till vardags. Och det var tydligen inte bara jag som suktade efter den här även
Bjooti (min personliga favorit här i smink-blogg-djungeln) kände hur vill-ha-begäret triggades igång.

Nu hade jag egentligen tänkt att göra ett jättefint collage över alla produkterna som jag beställt, men då visade det sig att jag fulllkomligt suger på att använda Photoshop, så det får bli bara en bild. Nån som har nåt bra tips om hur man får in tre bilder i en och samma bild?


Bråttom, bråttom, bråttom

Jag råkade fastna framför en relativt, men oh så intressant, nystartad blogg. Red Head Report. Så nu måste jag kasta mig in i duschen för att hinna duscha och tvätta håret innan Lost. I första reklampausen ska jag försöka hinna slänga upp ett inlägg om min Benefitbeställning.

Äntligen!!!

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade paket från Strawberrynet. Jag har givetvis redan hunnit prova allting, men jag kommer ändå vänta ett par veckor med att recensera produkterna för att verkligen se hur reslutatet blir.

Idag har det inte blivit så mycket smink och skönhet, men dessto mer pyssel. Har varit hemma hos Lotta på "pyssel-kväll". Ätit massa gott, druckit vin och faktiskt hunnit med att göra ett helt halsband. Det ska en speciell person få på torsdag...

Blondes have more fun...

Ja, då var man en helt ny människa.

Efter tre timmar hos frisören har jag nu, enligt min egna högst subjektiva åsikt, världens snyggste hårfärg! Det är mellanbrunt med ljusa slingor, vilket ger ett intryck av att jag nästan är blond (och ser man till allt kul som hänt i helgen är jag nog benägen att hålla med om att blondiner har det nog roligare).

Tänkte att jag skulle lägga upp en före och efter bild, men det var svårare än vad jag trodde att fota sig själv med mobilkameran så jag får nog snällt vänta tills någon vänlig själ har vägarna förbi mitt hem.

Det här inlägget skulle egentligen blivit postat igår, men då var det som vanligt totalt omöjligt att komma in på blogg.se  


Idag smäller det

Idag (om två timmar) ska jag få en helt ny hårfärg. Vad det blir har jag ingen aning om, förutom att jag vet att det kommer att bli ljusare. Det är svårt att få mörkare hår än svart...

WTF

Varför är det hela tiden något fel på blogg.se?

  • Det går inte att logga in.
  • Det går inte att ladda upp bilder.
  • Det går inte att spara inlägg.
  • Man blir utslängd från sidan.
  • Kommentarerna syns inte.
  • Det går inte att läsa av statistiken

Det känns som att den här listan kan göras hur lång som helst, men det här är Top6 över saker jag stör mig på!


shopping

Idag var det för mig (och många andra) löningsdags och för mig betyder det SHOPPING!

Först blev det ett armband i nån nyöppnad affär i gamla Debenhamslokalerna och sen hittade jag en svart (givetvis) tröja på Åhléns City. Väl hemma smackade jag tillsammans med min kusin in en ny Strawberrynet-beställning (det där med
Strawberrynet är lite lätt beroendeframkallande). Den här gången blev det en Skin Prep Scrub, en Sheer Moisture SPF15 (Untinted) och en Special Clearing Booster. Är extra sugen på att prova Special Clearing Booster som jag läst så mycket gott om i Nyans trevliga blogg.

På tal om Strawberrynet så ska jag äntligen få mitt efterlängtade paket imorgon. Då blir det testning och recension.


Utmaning!

Här kommer en utmaning till alla andra skönhetsbloggare (och alla andra som känner för det) där ute.

Hur ser era dagliga skönhetsrutiner ut? Vad använder ni för produkter en helt vanlig dag? Här nedan följer en lista med alla skönhetsprodukter jag använder i den ordning jag applicerar dom:

MORGONRUTIN:

Duschcreme - Just nu har jag någon sort från Palmolive
Ansiktstvätt - Special Cleansing Gel, Dermalogica
Ögoncreme - Hydra Zen, Lancôme
Ansiktsvatten - Multi Active Toner, Dermalogica
Deodorant - Mum (världens bästa deodorant!!)
Fuktbooster - Aco Fuktgel (superbra bugetalternativ)
Bodylotion - Nive Soft (också ett bra budgetalternativ)
Parfym - Ralph, Ralph Lauren (ja Mia och Anna, nu använder jag parfym varje dag)
Ansiktscreme - Skin Smoothing Cream, Dermalogica

Foundation - i.d bareMinerals foundation
Puder - i.d Mineral Veil
Ögonfransböjare - Shiseido (kan inte leva utan den!!!)
Mascara - Just nu Dior Show, men jag väntar på min Maximeyes också från Dior
Kajal - Le Crayon Khôl, Lancôme
Solpuder - Hoola, Benefit
Rouge - Blush Subtil, Lancôme
Tandkräm - Colgate Sensitive, för att det ilar så mkt i mina tänder
Läppglans - Den som ligger i väskan, för tillfället är det Plup Secret, Lancôme

KVÄLLSRUTIN:

Ansiktstvätt - 
Special Cleansing Gel, Dermalogica
Ögoncreme - Primordiale, Lancôme (mot dom första rynkorna)
Ansiktsvatten - Multi Active Toner, Dermalogica
Ansiktscreme - Skin Smoothing Cream, Dermalogica. Men jag ser fram emot att test mitt nya nattbalsam från Decleor
Tandkräm - Colgate Sensitive, det ilar även på kvällen
Munvatten - Zendium, ska tydligen vara bra om man som jag har lätt att få blåsor i munnen

Skriv gärna i kommentarer att ni har gjort min utmaning, så kan jag länka till er i bloggen.

Nyans
Natalie
Angus
Annie
Rouge

... and found

Mitt paket från Strawberrynet har kommit fram och ligger just nu hemma hos min kusin och väntar på att få användas. Förhoppningsvis får jag allting på lördag. Kan knappt bärga mig...

I love Benefit!!!

image33
Om tre dagar åker Mia till Australien. Två viktiga saker inträffar då:

1. Jag har under två veckors tid ingen att prata i telefon med på kvällarna.
2. Jag måste ge henne en beställningslista över Benefit-produkter.

Nr 1 är givetvis väldigt sorglig. Undrar om jag verkligen överlever detta? (för den som inte vet så pratar säker Mia och jag i ca två timmar per kväll. Och JA vi har faktiskt hela tiden saker att säga till varandra).

Men punkt nr 2 är desto roligare. Jag har ju tidigare här i bloggen funderat lite över vad jag ska köpa och kommit fram till att det i alla fall blir ett
Dallas och ett 10 om det nu inte visar sig att dom är väldigt snarlika (Mia får kolla det där. Det är ju så svårt att se färgerna på datorn). Men sen är frågan vad ska jag köpa mer? Jag är väldigt sugen på some kind-a gorgeous, creaseless cream shadow/liner och sheer cream blushers. Tyvärr tror jag inte att min konto står pall för en så stor beställning (för nu ska ju jag bli duktig och spara pengar...), så jag blir nog tvungen att välja ut en grej. Vilken ska jag ta?

Magie Blush

Det har ju inte blivit så jättemycket shopping den här månaden, eller vem försöker jag lura? Jag har ju shoppat massor den här månaden, men mycket av det som jag ville recensera har ju tyvärr inte kommit fram än så under tiden tänkte jag att jag kunde recensera några utan alla miljoner produkter som redan finns hemma hos mig. Först ut är Magie Blush från Lancôme.

image32
Magie Blush är Lancômes relativt nya cremerouge i mousseform. Den finns i fyra (tror jag) olika färger i ordinariesortimentet och i två stycken limitied edition färger som tillhör vårmakeupen. (Jag har den i färgen 03, Rose lumière.)

Det här är den första mousserouge som jag prövar och jag är definitivt mer än nöjd. Den smälter lätt in i huden och  tack vare den skira färgen är det omöjigt att inte få det snyggt och jämnt. Resultatet blir rosiga, fräscha kinder som ser ut att ha varit ute i kylan ett tag. Enda nackdelen är väl kanske burken som lätt kan bli äcklig om man stoppar i fingrarna direkt i, men det är ju lätt avhjälpt om man istället använder en lite spatel och tar med. Betyget 5, toppen.

Lost!

Mitt paket från Strawberrynet verkar vara på villovägar. Det var min kusin och jag som gjorde en beställning tillsammans och först blev det något fel med betalningen, men sen gick orden iväg och sen dess är den försvunnen. Min kusin skulle ta tag i det där ikväll och maila Strawberrynet, men det känns ju lite trisst jag vill ju ha mina produkter nu, nu, nu.

10% rabatt

Eleven vann Cosmopolitans Beauty Awards för bästa internetbutik och erbjuder därför alla sina kunder 10% rabatt på en beställning. Ange bara rabattkoden COSMOPOLITAN så dras automatiskt 10% av på din beställning. Undrar om inte jag ska passa på och dra iväg en beställning nu? Jag hade ju faktiskt ändå tänkt att beställa en Skin Smoothie...

Ett litet tillägg (som en av mina läsare så snällt undrade) rabatten varar fram till 2007-03-20 23.59, så skynda er och beställ allt vad ni orkar.


Migrän

Jag har försummat min blogg lite den här veckan, men det beror på att jag har haft någon slags migränlikande huvudvärk som gjort att jag inte orkart varken skriva eller shoppa (fatta hur ont i huvudet jag har haft). Förhoppningsvis kommer den att ge med sig under helgen så att jag orkar skriva en massa nya roliga inlägg.

Inte bara för tjejer

Inlägget om Aloeprodukterna passar faktiskt även in i kategorin manligt. För varför är det ok för killar att ha sunkiga, torra nagelband? Och dessutom är Aloe Gelen toppen att använda när man har rakat sig.

Kom igen nu killar, Aloe är bra för er också!

Det som göms i snö...

Igår när jag damsög så hittade jag ett Aloe Lips Stift från Forever Living Products som hade ramlat ner under sängen. Det är egentligen ett läppbalsam, men igår gick jag den brillianta idén att använda det som nagelbandscreme och hur bra var inte det. Jag vakande upp med supermjuka nagelband och läppar (jag hade använde det lite där också). Tom det trasiga och såriga nagelbandet var helt läkt.
Gissa vad jag kommer smörja in mig med varje kväll hädanefter?

Aloe har för den som inte vet det en väldigt läkande effekt på huden. Det hjälper huden att påskynda läkningen och ger mindre ärrbildning. Jag använde Forever Living Products Aloe Gele på mina ärr som jag fick när jag gjorde en operation och nu kan man inte ens ana dom och sen dess har jag har alltid en tub med Aloe stående hemma.

Smink vs Smycken

Idag blev det ingen sminkshopping utan istället har jag köpt en massa pärlor och en hel drös massa andra prylar som man tydligen måste ha för att kunna göra egna smycken, så nu har jag suttit hela kvällen (med paus för CSI såklart) och gjort ett armband. Visst, inget kan slå mitt sminkintresse men det här var faktiskt riktigt kul.

Ska försöka leta fram min digitalkamera (för bilderna blir så suddiga med min mobilkamera) så att jag kan lägga upp en bild på mitt fina armband.

Aco Fuktgel

image31
Jag blev som bekant tipsad av
Beccan att köpa en Aco Fuktgel för att använda som en extra fuktbooster under min vanliga dagcreme.

Saxat från Apotekets hemsida:

Aco Fuktgel
En klar, fettfri gel som används till ansiktet. Fungerar bra som make-up underlag. Lämplig för fet och normal hy. Gelen återställer hudens fuktbalans och behåller den mjuk och smidig utan att tillföra fett.

Och visst funkar det!  Min hud känns verkligen återfuktad. Först märkte jag inte så stor skillnad, men en dag glömde jag att använda fukgelen och då tyckte jag att huden stramade hela dagen. Det här är verkligen en toppenprodukt med tanke på det extremt överkomliga priset (55:-). Betyget blir en självklar 5:a, toppen!

Tack Beccan för det braiga tipset!

Nails, body and beauty

Satt och surfade runt lite nu på morgonen och då hittade jag den här underbara hemsidan som säljer mitt favoritnaglevårdsmärke Creative, som annars kan vara rätt svårt att få tag i.

Jag kom i kontakt med Creative produkter när jag gick och gjorde mina naglar hos en kompis och sen dess är jag helt fast. Deras nagellack är helt överlägset dom bästa lacken. Lättapplicerade, bra och tunn borste och det bästa av allt. Dom sitter som berget.

Sen har dom ju givetvis en hel rad övriga naglevårdsprodukter som tex deras underbara handcremer.

Nails, Body and Beauty kommer jag defintivit att surfa in på ofta! Och defintivt lägga en beställning inom en snar framtid. Ett stort plus är även att dom skickar ut allting fraktfritt.


Vill ha!!!

image30
Åhhh, nu har vårfärgerna från Essie landat hos Blush och hur bra verkar det inte att man kan få fyra utav dom för bara 229 kr?


Byte

Igår gick ett något irriterad jag tillbaks till Hair and Face med min så kallade "värmeskyddande creme". Killen som hade sålt den mumlade något om att den skulle kunna funka utan att skölja ur den också, men jag fick mer än gärna byta den (och det var ju tur) så nu blev det en Rusk Thermal STR8, Protective Shine Tonic istället. Recension kommer om nån vecka.


Nu jä*lar!!!

Nu när jag ska använda min skyddande värmecreme så upptäcker jag att det är en inpackning???
Enligt han som arbetade på Hair and Face så skulle jag ta en liten klick i handen, massera in i håret och sen föna och styla, men på förpackningen står det:

Shampoo hair. Rinse thoroughly. Apply treatment on wet hair, leave for 5 minutes and rinse out.

Man kan bli sur för mindre...

Gårdagens inköp

image29Jag var ju som bekant och kilppte mig i tisdag och då var jag ju givetvis tvungen att köpa lite nya stylingprodukter. Visst är det konstigt att man alltid behöver det så fort man varit hos frisören?

Valet föll på en hårspray från Osis, Schwarzkopf som innehåller 100ml, men som ändå på något konstigt sätt ska vara lika mycket som 200ml. Jag får inte riktigt ihop den ekvationen, men hårsprayen känns i alla fall helt ok än så länge.

Givetvis hade dom även ett erbjudande där man fick köpa två produkter för endast 229:- som jag självklart inte kunde hålla mig borta ifrån, för hur har jag som alltid fönar och plattar håret kunnat leva utan en värmeskyddande creme?

Zzz

Oj va trött jag är efter kvällens fest på jobbet. Det får bli ett dubbelt inlägg imorgon istället, då berättar jag om vad jag har köpt idag och vad jag tycker om min nya fuktgelé från Apoteket.

Klipp, klipp

Jag var ju och klippte mig idag och det blev verkligen jättebra!

För den som inte känner mig kan jag berätta att jag nästan varje gång jag klipper mig får ett mindre trauma. Dom flesta frisörer är inte direkt bekanta med asiatiskt hår och har ingen aning om hur det ska klippas vilket alltid resulterar i att jag får en hockeyfrilla-light. Men nu har jag äntligen hittat en sååå bra frisör! Hon är själv från asien så hon vet exakt hur hon ska klippa mitt hår. Jag har faktiskt aldrig sett någon klippa på det sättet som hon gör. Resultatet blir i alla fall enastående och jag har lovat Mia (som alltid får höra på mitt gnäll över hur missnöjd jag är över mina klippningar) att aldrig byta frisör nu när jag äntligen har hittat en bra.

Nu är alla slitna toppar borta och jag har även fått en snygg lugg. Känns toppen!

Mera läppglans...

image28


Det har ju blivit
ett och annat läppglans dom här senaste dagarna, så egentligen jag ute efter Estée Lauders läppstift som LipGloss Bitch tipsade om. Men givetvis var det läppglanset som tillhörde vårmakeupen som jag föll för. Nu kommer jag inte ihåg om det var Ivory el Pearl som var snyggast, tror det var Ivory. Det var i alla fall det som var lite mer åt det beiga hållet som gav en så extremt snygg nude-färg på min läppar och jag kände hur jag bara måste ha det, men är det verkligen ok att köpa tre olika läppglans inom loppet av tre dagar?

PS: det är fel färg på glosset, men det var tyvärr den enda bild jag hittade.

Forum

Nu har jag precis registrerat mig på Bjootis nya forum. Vilket kul initiativ! Ett forum för alla skönhetsjunkies där man kan vetilera det viktigaste i livet: SMINK!

Barbie loves Mac

image27


Sprang förbi Mac's stora Barbie loves Mac aktivitet på Åhléns City idag. Det var full aktivitet i disken. Folk som blev sminkade och alla som jobbade hade fått rosa tröjor. Jag lyckades faktiskt hejda mig lite och det blev tyvärr ingen shopping. Men det finns ju inget som hindrar att man går tillbaks imorgon...

Oj...

Nu blev det lite mer shopping idag med. En kak-eyeliner från Face och en pensel till. Nu får jag nog inte handla så mkt mer den här månaden...
image26

Va trött jag blir!!!

Det är tydligen något fel med kommentarerna också. Har skrivit flera stycken som inte syns??? Suck! Tycker att det alltid är något som är fel med blogg.se. Typ som nu när det tog fem min att ladda sidan för att skriva ett nytt inlägg.

Var i alla fall en sväng på stan. Tyvärr fanns det ingen klipptid, men jag bokade en tid på tisdag. Självklart blev det en sväng förbi NK också där härliga M i Helena Rubenstein sålde på mig ett jättesnyggt (men kanske inte så välbehövt) läppglans, Stellars Gloss nr 01. Givetvis blev det även en sväng förbi Lancômedisken där Y hjälpte mig att köpa ytterligare ett ganska ej nödvändigt läppglans (Sweet Caprice från vårmakeupen nr 01). Ska försöka fota båda två med min nya mobil, så att ni kan få se dom. Tittade även som hastigast på Diors nya mascara Dior Show Backout, men det såg verkligen jätteblöt ut, så den är nog definitivt inget för mig tyvärr.

114245-25

Jag hade ju helt glömt bort att M skickade med en tester på ett jättefint nagellack. Tyvärr syns det inte på bilden men det är i en snygg vit lite hologramaktig färg och som om det inte vore nog så hade snälla B i Lancôme-disken lagt undan dom här tokfina ögonskuggorna till mig. Fägerna syns inte så bra, men dom går i ljusa pastelliga toner. En vit, en rosa, en blå och en gul. Recensioner kommer på alla produkter.



 

Struligt värre!

Blogg.se har strulat ngt fruktansvärt, men nu verkar det som att allt är som vanligt. Ska svara på lite kommentarer, men först ska jag in till stan och shoppa lite och kolla om jag får nån klipptid.

Efterlysning!

Jag har ett gammalt cremerouge från Lancôme från nån säsongsmakeup (tror det var den där när allting gick i beiga toner och man skulle måla egna fräknar) som nu sjunger på abosolut sista refrängen. Det är ytterst lite kvar i botten, men jag för för mitt liv inte förmå mig att slänga det för att färgen är så himla perfekt. Den är precis som ett solpuder fast i cremeform. Därför går jag nu ut med en efterlysning:

Är det någon som vet ett annat bra cremerouge med lite skimmer i en brun snygg nyans?

Märke spelar ingen roll. Huvudsaken är att färgen är snygg. Jag har kollat lite på Shiseidos cremerougestift, men den färgen var tyvärr inte för röd. Alla svar emottas tacksamt!