I sista sekunden

Som vanligt när jag ska göra något är jag ute i sista sekunden. Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och hämtat upp alla mina kläder som jag ska ha med mig imorgon, så nu kan jag äntligen börja packa för om sex timmar ska jag upp igen.

Återkommer på söndag med alla roliga taxfree-inköp jag har gjort. Ha det bra så länge!


Island

Vi som arbetar på ekonomiavdelningen på mitt jobb har blivit lovade en överasknings Kick Off till hemlig ort, men idag har vi fått veta att vi ska åka till Reykjavik. För mig innebär detta tax-free shopping! Jag har redan siktat in mig på lite Dior smink som nog får åka med mig redan från Arlanda.

Upprättelse

Jag missade ju helt att tala om att det var Murphy som gav mig det fantastiskt braiga tipset om By142 Moisture Absorb. Du är bäst! Puss

Inköpslista

Jag vet att jag ändå inte följer den, men jag tänkte i alla fall skriva ner inköpslistan över vad jag får köpa nu när lönen kommer.

  • Active Moist, Dermalogica (Min nuvarande ansiktscreme Skin Smoothing Cream är lite för tung nu när det blivit varamar, vilket resulterar i att jag bli helt fettig i ansiktet efter halva dan. Det här är ett måste)
  • Precleanse, Dermalogica (Min Bi-Facil är slut och jag måste ju ha någoting att ta bort min vattenfastamascara med vilket gör även detta till ett måste)
  • By142 Moisture Absorb (jag måste ju bara prova om det kan hjälpa mina svettattacker)
  • Pink Cotton Candy Skin Smoothie, Tvål (när jag ändå ska beställa från Eleven kan jag ju ändå slänga på den här)

Rökfritt = Svettigt

Jag har ju snart varit helt rökfri i hela åtta månader. Tycker jag själv är oerhört duktigt. Dock finns det ett stort minus med mitt rökfria liv (förutom det faktum att jag har gått upp fem kilo) jag har blivit sjukt och nu menar jag verkligen sjukt varm. Vilket i sin tur har resulterat i att jag är fruktansvärt svettig. Hela tiden. Jag är den enda på jobbet som hela vintern gått omkring i ett linne.

Nu har jag hittat något som jag tror skulle vara perfekt för mig. Nämligen
By142 Moisture Absorb som ska vara en creme som absorberar fukt. Frågan är bara någonstans måste ju svetten ut. Jag menar om jag smörjer in händerna blir jag svettig på ryggen då? Eller kan man smörja in hela kroppen? Är i vilket fall som helst definitivt värt ett försök. Får bli lite Eleven-shopping nu när lönen kommer...

En hemlighet

Nu är det äntligen officiellt och jag kan få känna mig lite öppet lycklig över mitt nya jobb. Det är faktiskt på samma arbetsplats med på en annan avdelning. Jag kommer from den 1 september inte längre vara ekonomiassistent utan marknadskoordinator. Ska bli så kul att få jobba med ett lite mer kreativt arbete och tro det eller ej, men min lilla sminkblogg var faktiskt uppe på tapeten under intervjun. I min nya roll ska jag nämligen skriva lite för vårt intranät och då frågade min nya chef om jag brukade skriva och då kändes det rätt bra att kunna säga att man hade sin lilla blogg som man skrev dagligen i. 

Mitt hat mot Make Up Store

Jag är som kanske flera utav er redan gissat ganska märkesfixerad. Jag köper helst smink från dyra märken, men jag är inte totalt insnöad utan provar gärna saker från billigare märken också. Bara det inte kommer från Make Up Store. Jag vägar att sponsra deras verksamhet!

Jag har inte alltid varit Make Up Store motståndare utan mitt hat började när jag en gång satt modell för en tjej som gjorde sitt slutprov på deras skola. Observera att det är hennes slutprov.

Tjejen börjar med att säga:
- Du kanske själv vet bättre hur jag ska sminka dig för du är den första asiat jag har sminkat.
Jag undrar lite lätt varför hon aldrig tidigare sminkat en asiat när detta är hennes slutprov, men jag svarar vänligt:
- Det här är ju ditt slutprov och då kan ju jag inte direkt hjälpa dig även om jag själv jobbar som makeup-artist.
Tjejen börjar sminka mig med en alldeles för rosa foundation. Jag kommer från Asien. Jag har en gul underton i huden. Basen som hon jobbar med är en heltäckande och istället för att jobba in lite i taget kletar hon ut allting i mitt ansikte vilket resulterar i att jag får en slags pancake-liknade grund som är väldigt rosa. Alldeles för rosa för min gula hud. Sen är det dags för ögonskugga. Färgen hon väljer är en knallorange vilket kan vara snyggt, men inte om man lägger den i ett enda tjockt svep från franskanten upp till ögonbrynen. Utan att tona ut det minsta. Till detta kommer en svart eyeliner. Problemet är bara att tjejen som sminkar mig inte kan få till slutböjen likadan på båda ögonen. Vilket resulterar i att det ser ut som att jag varit onykter när lagt min eyeliner. Efter ögonmakeup-katastrofen är det dags för rouge. Den läggs i en inte allt för ful brun nyans ungefär på mitt käkben. Ja, varför man nu skulle vilja göra det? Tillsist får jag en alldeles för mörk penna runt munnen tillsammans med ett ljust läppglans på läpparna. Ordet porrstjärna är det första ord som kommer upp i mitt huvud när jag ser mina läppar. Här är tjejens slutprov färdigt och jag ser ut som någonting mellan ett polskt luder och en clown, då kommer plötsligt läraren fram och jag tänker:
-Äntligen ska någon säga till henne att jag ser förj*vlig ut.
Men icke! För istället slår läraren ihop sina händer och säger att det är snyggt??? Och tjejen som sminkar mig blir inte bara godkänd utan även sen lärare på skolan!??!
Det här skedde under tiden jag arbetade som makeup-artist på NK och givetvis gick jag dit i makeupen jag fått hos Make Up Store. Gissa om mina arbetskamrater skrattade?

Jag tycker att det är tragiskt att unga (och gamla) tjejer (och killar) får betala 45000:- för det här! En skola som uppenbarligen suger. Tänk att få tjejen som sminkade mig som lärare! Man borde ju få betalt för att gå en sån skola. Till saken är den att just Make Up Store skola inte heller är så högt skattad i branschen. Dom flesta som gått den får ställa sig i en utav deras butiker och det var väl kanske inte det man drömde om när man ville utbilda sig till makeup-artist?

Nej sånt här vill i alla fall inte jag sponsra, så därför kommer ni aldrig att få läsa om några Make Up Store produkter i den här bloggen i alla fall.

Lite småförälskad

Jag vet att det egentligen är lite tidigt att avgöra om jag verkligen gillar den här produkten, men jag kan bara inte låta bli att skriva lite om min nya Sensuelle Summer för den är verkligen toppen.
Den är nämligen helt perfekt i färgen. Exakt lagom nyans för min hud att se sådär lite fräsch ut bara. Mitt problem med såna produkter brukar alltid vara att man blir för brun. Alltså att det blir mer som en vanlig brun utan sol. Med Sensuelle Summer ser min hud absolut inte BUS-ad ut utan den får mer som en fräsch lyster kanske man skulle kunna säga. Alltså den ser inte ut som att man varit på Ibiza en vecka utan mer som att man i sig själv har en snygg hudton. Ska prova den i en vecka till och då kommer den slutgiltiga domen, men än så länge ligger den på topp.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Det blir nog ingen lägenhet. När den stigit med nära 100% tyckte min Pappa att det kanske inte var en så bra affär och när jag själv tänker efter (även om det svider i hjärtat som det alltid gör när man mister något man älskar) så inser väl även jag att det blev helt galet dyrt. Det var väl helt enkelt inte meningen. Pappa lovade i alla fall att hjälpa mig att leta upp än ännu bättre lägenhet. Tills dess får jag väl trösta mig med att jag än så länge kan tok-shoppa en massa roligt smink.


Sooo much in love that it hurts...

Jag är kär! Inte sådär lite småförälskad som jag brukar vara utan jag har verkligen trillat dit totalt. Föremålet för min kärlek är denna gång något lite dyrare än vad jag brukar blogga om. (Egentligen kanske det inte är så smink och skönhetsrelaterat, men det kommer garanterat att påverka min kommande inköp, så därför tyckte jag att det kunde få vara med i min lilla blogg.) Det är nämligen en lägenhet. En helt fantastisk lägenhet. Jag kan bara inte sluta tänka på den. Jag har suttit hela kvällen och räknat på hur mycket jag kan offra och betala för att få bo där och det är mycket kan jag lova. Faktiskt så mycket att jag kan tänka mig att inte köpa något mer smink på flera år (och det är nog det jag blir tvungen att göra om jag ska kunna köpa den här hysteriskt dyra lägenheten). Förstår ni hur fin den är då? När moi är villig att ge upp sitt smink. Vi får se hur det går imorgon. Då börjar budgivningen...

Maximeyes, Dior

image65På inrådan av Mia som tycker att Dior Maximeyes är det bästa som Gud har skapat till våra fransar köpte jag två stycken (en fick givetvis Mia eftersom att jag är en sån fantastiskt bra kompis...)  från Strawberrynet.

Mascaran är en volymmascara som ska göra fransarna tätare, tjockare och svartare. Det som gör den här mascaran så fantastisk enligt Mia är just det fenomenet att den fångar upp varenda frans vilket gör att det ser ut som att man har världens tätaste fransar.

Jag är benägen att hålla med. Borsten är väldigt kompakt och tät vilket verkligen gör (precis som Mia sa) att fransarna blir otroligt täta och separerade. Jag kan nästan ser hur antalet fransar fördubblas vart efter jag applicerar mascaran. Jag får verkligen ursnygga fransar. MEN, ja det finns tyvärr ett stort men och det är just det faktum att fransarna (precis som med alla andra ej vattenfasta mascaror) trillar ner och blir raka. Tänk att det ska vara så svårt att göra en mascara som inte är vattenfast, men som ändå kan hålla uppåtböjda fransar uppåtböjda... Ett litet minus till är det att efter halva dan ligger lite av macaran under ögat. Är i och för sig lätt att torka bort, men fortfarande inte helt tillfredställande.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det här är en mycket bra mascara om man inte som jag lider av hysteriskt raka lite lätt nedåtböjda fransar. Betyget blir en 4:a (bra) för att jag får så snygga fransar men lite minus för att dom blir raka igen.


I did it again and again...

Var inne en sväng på NK idag och precis som vanligt gled det ner något från Lancôme i påsen. Den här gången var det nya Sensuelle Summer som fick följa med mig hem. Det är Lancômes helt nya bodylotion med lätt brun-utan-sol effekt som kan användas dagligen för att få en fräsch färg. Recension utlovas som vanligt.

Liten uppdatering: Inkom önskemål om att få veta vad den kostade. Jag vet att jag brukar vara lite dålig på att skriva ut sånt. Tror det beror lite på att jag inte vill se hur mycket pengar jag lägger på skönhetsprodukter... Den här kostade i alla fall 295:-

image64

10

På allmän begäran kommer nu här recensionen av 10 från Benefit.

image62image63
10 är en bronzer och highlighter i ett. Halva pudret består av ett solpuder och andra halvan av en highlighter. Jag hade bara sett produkten på hemsidan och skickade som bekant med en liten beställning med Mia när hon var i Australien.

Det första jag tänkte när jag öppnade asken var "Oj det här blir nog väldigt glittrigt" och visst blev det det. Pudret innehåller ett sånt där skimmer som jag är lite halvt allergisk mot. Jag förstår inte varför så många envisas om att ha det i produkter. På min hud ser det bara fett och ojämnt ut. Färgen är väl sådär. Den är mycker mer guldaktig än vad man kan tro när man kollar på hemsidan. En annan grej som inte heller känns helt ok är den starkt parfymerade doften. Varför måste den lukta som en överparfymerad tant? Själva appliceringstekniken ger jag inte heller så mycket för. Skarpa linjer är inte min grej utan här är det sudda, sudda, sudda som gäller.

Sammanfattningsvis kan jag väl säga att pudret är ok. Varken mer eller mindre. Betyget bli självklart en 3:a (ok) MEN jag tänker ge det en andra chans under semestern då man är lite brunare vilket är den enda tillfället då jag tycker att det är snyggt med skimmerprodukter.

Efter

Jag ligger lite på efterkälken med alla mina recensioner. Jag vet inte om man ska se det som att jag har handlat för mycket dvs så mycket att jag inte ens hinner recensera eller om jag helt enkelt bara haft så mycket annat i mitt liv. Alternativ nr 2 låter ju helt klart bäst så det är det jag väljer att tro på. I vilket fall som helst så har jag nu en hel drös med produkter som ligger och väntar på att recenseras. Det är:

  • Ylang, ylang nattbalsam från Decleor
  • Maximeyes från Dior
  • 10 från Benefit
  • Sheer Moisture från Dermalogica
  • Handcreme från Creative
  • Torrschampoo från label.m
  • Skin Prep Scrub från Dermalogica
  • Creaseless cream shadow från Benfit
  • Special Clearing Booster från Dermalogica
  • Glasfil från Claudia
  • Dallas från Benefit
  • Osis hårspray från Schwarzkopf

Vad vill ni helst läsa om? Några önskemål?


Blånagel

Inspirerad av Mia har jag nu köpt ett turkost nagellack från Depend att ha på tånaglarna. Enligt Mia som allitd har blåa tånaglar är detta något av det snyggaste man kan ha. Det blir upp till bevis ikväll då även mina naglar ska kommer få sig en omgång med det blåa lacket.

Mannen i mitt liv!

Jag har träffat mannen i mitt liv... Eller rättare sagt jag vet hur mannen i mtt liv ska lukta. Han ska ha på sig parfymen från Alessandro Dell'acqua. Den doftar helt vansinnigt gott!!! Min kompis Parham provade lite utav den idag och jag fullkomligt dog. Har nog aldrig kännt en parfym som lukar sååå gott! Jag kände mig nästan sådär som tjejerna i Axe-reklamen. Jag kunde bara inte sluta lukta på Parham och jag kände nästan att jag skulle vilja gifta mig med honom bara för att han luktade så underbart gott!

Vill du själv ha världens godaste parfym ska du bege dig till TLC på Stureplan 2, plan 1. Där kan du för endast 385 kr garanterat bli stans populäraste kille. Behöver jag tillägga att Parham köpte parfymen på direkten!

Gammal kärlek rostar aldrig!

Jag har ju som alla trogna läsare vet hållt på hela våren och letat efter den perfekta mascaran som inte är vattenfast. Det största problemet verkar vara att dom flesta mascaror är för blöta vilket gör att mina fint uppåtböjda fransar trillar ner och blir sådär fult raka. Nu har jag återgått till min favvo Flex WP från Lancôme och jag förstår verkligen varför det är min favoritmascara. Den är verkligen helt oslagbar! Jag får grymt långa, täta och extremt böjda fransar som håller heeela dagen lång. Jag har en mascara till att prova som inte är vattenfast och funkar inte den så svär jag på att aldrig mer överge min lilla älskling.

Bronze Tropiques Lancome

image59image60
Såhär härlig se Lancômes sommar-makeup ut. Den innehåler bla en Color Design Survival Palette med tre bruna ögonskuggor och en alldeles oemotståndlig turkos skugga som jag tror kan bli hur snygg som helst när man har fått lite färg. Givetvis ingår även Juicy Tubes i flera olika fäger med den här gången kommer dom med smak av tropiska frukter. Och vad vore en sommar-makeup utan ett solpuder? Lancômes storsäljare Star Bronzern får självklart också hänga med på ett hörn. Jag vill ha allt och lite till, men skulle definitivit bli en mycket lycklig människa om jag fick Paletten och en Juicy Tube. Håller tummarna för att den här makeupen når Sverige för tyvärr gör inte alla Lancômes makeup-serier det.
image61

Nyshoppat

image58
Var och shoppade lite igår och kollade i Pulp Colors serien från Mavala och givetvis kunde jag inte hålla mig borta från det lila nagellacket, som jag tror kommer bli en hit på tånaglarna . Jag brukar vanligtvis bara köpa lack från Creative eftersom att deras kvalité på lacken är oslagbar, men när jag ändå bara har tänkt att använda det på tånaglarna så gör det inte så mycket om det inte sitter så bra.


Utmaning

Ja, här kommer då min utmaning. Eller undrar om nån redan har kört den här? Då behöver ni ju inte ens tänka utan kan bara hänvisa till ett gammalt inlägg. Bra va?

Den här gången vill jag veta ert bästa respektive sämsta skönhets/smink-inköpt någonsin. Gärna med motivering också.

Bästa:
Med risk för att låta som världens tjatigaste människa.
Shiseidos ögonfransböjare! Jag kan bara inte leva utan den. Det är nog svårt för någon som inte är asiat att förstå vilken skillnad det blir när man böjer fransarna. Jag blir verkligen som en heeelt ny människa. Jag ser 1000 ggr piggare ut. Ögonen ser mycket större ut och det känns som att det är nån mening med att måla fransarna, för hur meningslöst känns det inte att ha långa och täta ögonfransar när dom ändå bara hänger rakt ner.

Sämsta:
Måste nog vara den där super äckliga peelingen från Body Shop som var helt omölijg att skölja av.

Som vanligt uppskattar jag om ni lägger en lite kommentar i bloggen så att jag kan länka till er.

Red Head
Rouge
P'ssion
Beautybible

Murphy
Nyans
Makeup & Stuff

I Skamvrån

Man vill ju inte vara oförskämd och lägga ut en egen utmaning innan man själv svarat på en som man lovat, så här kommer Red Heads utmaning. Produkter man inte har en aning om.

Kiehl's produkter. Jag vet inte varför, men jag tycker bara att dom ser så fruktansvärt tråkiga ut så jag har aldrig kommit mig för att prova deras produkter.

Laura Merciers produkter. Har tänkt många gånger att jag ska köpa något från henne, men det har aldrig blivit av. Jag har inte ens testat något på handen. Det ni!

Ja, det var nog allt som jag orkar komma på just nu vid halv ett tiden på natten. Sov gott allihopa!


Vin = Trött

Jag var sjukt trött imorse, men jag trodde av nån outgrundlig anledning att jag skulle bli pigg om jag gick på After Worken. Ja, jag vet det kanske inte var så smart, men jag fick i alla fall veta att man inte blir ett dugg piggare av en halv flaska vin. Nu ska jag stupa i säng!

Imorgon kommer en ny utmaning och jag "varnar" för en livsfarlig blogg som alltid kommer med massor av bra tips

Hypnôse nu även för männen

image57
Förra årets storsäljare för damerna Hynosê från Lancôme har nu även kommit ut i en variant för männen. Jag är inte alls förtjust i damvarianten. Den är tyvärr alldeles för tung för mig, men den för männen är desto bättre. Den har en väldigt manlig doft, inte alls det här lite fräschare, sportigare som har varit populärt ett bra tag nu och som jag i ärlighetens namn är lite trött på. Lavendel, amber och mysk är några utav huvudingredienserna.

Snälla Y i Lancômedisken på NK gav mig ett så kallat lyxprov dvs en miniatyr flaska av orginalförpackninen och snäll som man är gav man den till sin Pappa.

Pappa blev överförtjust och bestämde sig raskt för att överge sin gamla trotjänare Miracle och kan numera stoltsera med en alldeles nyinköpt flaska Hypnôse.

Dålig

Det har varit dåligt med inlägg och kommentarer i andras bloggar. Lovar hämed bot och bättring.

Ingen orgasm

Ja, då var det dags för recension av mitt Nars rouge i färgen Orgasm. Det var ju ett tag sen jag köpte och jag har sen dess väntat på aha-upplevelsen. Tyvärr har inte inträffat än.

image56

Först måste jag tala om att jag hade sjukt, sjukt höga förväntningar. Var helt säker på att jag aldrig mer skulle kunna använda ett annat rouge, men jag är ledsen, jag kan verkligen inte förstå vad hypen handlar om.

För det första så innehåller den guldskimmer vilket gör att man efter halva dan ser lite småfettig ut i ansiktet. Färgen är det inget fel på. Den är i en snyggt presikorosa nyans, men det är inte särskilt mycket pigment i så man får ta ett par rejäla tag med borsten om det ska bli nån färg. Detta gör att rouget inte direkt känns så drygt. Hållbarheten är väl sådär. Efter en hel dag framför datorn ser jag lite lätt flammig ut.
Det mest positiva med rouget är nog förpackningen som känns väldigt praktiskt i sitt gummiaktiga material. Känns som att den pallar med att tappas i golvet (ja, jag brukar tyvärr göra det rätt ofta) ett par gånger. Sammanfattningsvis blir betyget bara en 3:a (ok) men det beror nog mycket på att jag hade så extremt höga förväntningar.

Bränt barn

Åhhh vad det är bra med Aloe Vera!!! Jag råkade lägga handen på platta på spisen som var tokvarm. Givetvis gjorde det ont som satan en lång stund efteråt, men så kom jag på att jag skulle lägga på lite Aloe Vera gele och nästan genast försvann allt det onda. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Aloe Vera är hur bra som helst! Ska man alltid ha en tub hemma.


Vassa klor

Nu har jag äntligen kommit till skott och köpt en ny glasfil. Min gamla gick tyvärr i tre delar när jag råkade lägga mig på den. Den här gången blev det en fil från Claudia. Tyckte inte min gamla från Depend var så värst bra. Dom ska ju hålla i princip livet ut, men jag tyckte den blev slö redan bara efter ett par gånger. Blir spännande å se om Claudia kan leverera bättre...

Sexy hot lips!

image55


En tjejmiddag och ett migränanfall har varit orsaken till bristen på inlägg, men nu är allt som vanligt igen och här kommer den utlovade recensionen på
Mac Slimshine Lipstick.

Jag köpte som sagt var mitt i färgen Long Stern Rose som är en rosaguldaprikosig färg. Hylsan är mycket smalare än vanliga läppstift vilket verkligen underlättar appliceringen. Och resultatet? Sjukt snyggt!!! Jag får verkligen sådär sexigt toksnygga läppar som man bara kan drömma om. Någonting i formulan (jag vet tyvärr inte vad) gör att den glänser nästan lika bra som ett läppglans och tillsammans med min nya Shiseido läppenna i färgen 02 får jag så plutiga, glansiga och snygga läppar att Angelina Jolie kan slänga sig i väggen. Enda nackdelen är nog att den inte känns så vårdande för läpparna, men det är lätt avhjälpt med lite läppbalsam under.

Allt som allt är det här är vekligen ett toppenköp, så bra att jag idag var tvungen att köpa ytterligare ett i färgen Funshine som är lite mer koralligt rosa för tyvärr är detta en så kallad One Shot dvs den kommer bara en gång och aldrig mer igen. Så är du sugen på att köpa. Köp Nu! Betygen blir en självklart en 6:a (favorit)

c/o Stockholm

Det här är en mycket viktig kom-ihåg-lapp åt mig själv som gäller under hela morgondagen!

Allas vår Bjooti
rapporterar att c/o Stockholm ska stänga pga av att ägaren ska flytta utomlands. Måste ha skett något ägarbyte sen jag arbetade på NK för på den tiden var det samma ägare till NK Parfym som till c/o Stockholm eller så är det bara en bortförklaring till att man måste stänga för att det går dåligt. Vad vet jag.

Det jag vet är i alla fall att jag ABSOLUT INTE UNDER NÅGRA SOM HELST OMSTÄNDIGHETER får åka dit och shoppa loss till mist 30% rabatt på allt. Jag har shoppat lååångt över min budget för den här månaden.

Jag får inte åka dit! Jag får inte åka dit! Jag får inte åka dit!


Totalt inspirationslös

Har suttit hela kvällen och gjort ett halsband till en viss person (jag kan tyvärr inte skriva vem utifall att hon skulle läsa den här bloggen) och nu känner jag mig helt slut. Blir inget roligt sminkinlägg idag, men imorgon får ni veta om jag fick lika snygga läppar som Daphne...


Tips från en okänd främlig

Igår var jag på en fest ute på Djursholm och vid samma bord som jag satt Daphne Leon som hade världens snyggaste läppar. Jag kunde bara inte sluta titta. Färgen var kanonsnygg och vad det nu än var hon hade på läpparna verkade sitta som berget. När efterrätten kom på bordet kunde jag inte hålla mig längre. Jag var bara tvungen att fråga henne vad det var hon hade på sina läppar. Dom snygga läpparna betod av två saker. Mac's nya läppstift Slimshine Lipstick i färgen Long Stern Rose och en läppenna från Shiseido i färgen 02. Det visade sig även att Daphne jobbar på mitt gamla jobb NK och idag när jag sprang in och skulle handla allting stod hon där i Shiseido-disken och var dessutom urgullig och skickade med mig massvis av prover. Så nu ska här testas!