Lösögonfransar

Vad är grejen med lösögonfransar? Jag har hållit på hela kvällen och försökt klistra dit mina nyinköpta, men det verkar stört omöjligt. Hur svårt kan det vara? Någon som har något bra tips?

Mer shopping

Den här gången var det Lancômes Limited Edition ögonskuggor som fick följa med mig hem från NK. Visst är dom fina?
image147

Nytt hem

Pret-ty.se har flyttat till ny fräsch sida. Har du inte redan varit inne och kollat bör du göra det snarast.

Och jag vet, jag har varit ruggigt dålig på att blogga den här veckan. Lovar skärping nästa!

Funderingar

Varför är det så svårt att sitta hemma och skriva roliga blogginlägg när det är fint väder ute och varför är det så lätt att sitta och dricka vin på någon mysig uteservering när det är fint väder ute?

Veckans blogg-fråga

Veckans blogg-fråga från Pre-ty.se kommer från Clivia och hon undar vart vi helst shoppar beauty i vår egen hemstad.

Kommer väl inte direkt som en överaskning för någon när jag säger NK. Helt klart den absolut bästa affären, men jag mäste väl erkänna att jag är lite partisk eftersom att jag faktiskt har jobbat där.

Ännu mer shopping

Det blev lite mer idag. Ett nagellack från OPI i färgen "Tell the cows come home" och lite lösögonfransar och lim. Nu när Kick Offen är över har jag i ett svagt ögonblick lovat Mia att jag ska förvandlad till ett Partyanimal och jag hoppas att lösögonfransarna ska göra susen.
image146

Shoppat idag

Blev en snabb sväng förbi Åhléns City idag efter mitt tvåtimmars pass på gymet med Stoffe som tittade lite tveksamt på mig när jag hävdade att jag bara var tvungen att shoppa lite för bloggens skull. Tvungen eller ej följande inhandlades i alla fall:
image145
En Venus Breeze rakhyvel till specialpris. Tyckte det verkar praktiskt med en rakhyvel m inbyggt raklödder.
Ett svart Essie-lack. Har kommit fram till att jag nog tycker det är rätt fint med svarta naglar och då kan det ju vara värt en att lägga en slant på ett bra lack.
Den lilla blåa tuben är ett prov på en rengöringsgelé från Este Lauder som jag "snodde" hemma hos mamma när jag var där och käkade idag.

Självklart blir det recension på allt. Hoppas att ni alla får en trevlig lördagkväll!

It's a shame

Ibland ropar man hej lite för fort. Tyvärr visade det sig att jag inte tålde Lancômes nya rengöringsbalm. Jag har ju det problemet med min hud att den slår bakut mot vissa produkter och börjar producera en massa stora, äckliga, röda, ej klämbara finnar. Jag har inte lyckats klura ut vilket ämne det är som jag reagerar mot utan får helt enkelt bara lära mig det "the hard way" och efter en vecka m Baume Èclat så jag har insett att den tydligen innehåller något som jag inte tål.

Men inte gråter jag väl över det för raskt gick jag in på Strawberrynet och beställde en Special Cleansing Gel, en Active Moist, båda två från Dermalogica och till min stora förtjusning hade de även fått in min absoluta favvo Instant Pur Eye Makeup Remover från YSL så givetvis slank det även med en liten sådan.

Slutsats: Gräset kanske inte är grönare på andra sidan. Eller?

Vilken fest!

Nu börjar man känna sig lite normal igen efter fredagens helt galna Kick Off med jobbet. Kunde inte ta mig ur sängen på hela lördagen, men igår pallrade jag mig upp och fixade till mig lite. En dusch, lite peeling och en ansiktsmaskt så kände man sig genast 100 ggr fräschare. Tycker alltid att man får så dålig hy så fort man druckit alkohol så jag försöker alltid att köra med en ansiktsmask dagen efter jag varit ute och svirat.


Trött

Den här veckan har vi en Kick Off på jobbet för 500 personer som jag anordnar. Det innebär helt galet mycket jobb för min del, så bloggen blir tyvärr lite lidande. Men jag lovar att väldigt snart berätta om det trevliga som hände idag...


Vilken påse!

Men vilken kväll jag har haft hos Loréal. Inte nog med att man fick en enormt generös påse, jättesmarrig buffé och en intressant föreläsning. Jag fick ju även träffa urgulliga Bjooti!
Här får ni se allt generösa Loréal bjussade på:
image144

Imorgon...

... ska jag få träffa Bjooti för första gången. Jag får ta några extra tag med makeupborsten imorgon bitti, så hon inte tycker att jag ser allt för trisst ut. Var precis inne och checkade in Katarinas nya, läckra hårfärg. Jag är ju lite mer hemlig av mig så det blir allt jag som får gå fram och presentera mig.

Berättar mer om hur Mingelkvällen hos Loréal var imorgon.

Plötsligt så händer det

Bland proverna som Barbro öste över mig fanns en ny rengöringsfavorit. Baume Éclat. Vilken toppenprodukt. Jag brukar aldrig och då menar jag verkligen aldrig gilla produkter som inte löddrar. Tycker inte att man känner sig riktigt ren och det inte löddrar, men i och med att jag provade Baume Éclat har jag fått omvärdera mina principer för det är är verkligen the shit.

Det är ett rengöringsbalm som man masserar på huden tills den förvandlas till olja som man sköljer av med vatten. Man kan ju tro att detta skulle kunna kännas fettigt men icke för jag har nog aldrig kännt mig så ren. Finns nästan inte ett spår av makeup när jag drar med min tuss med mitt nya ansiktsvatten Tonique Éclat som också bara är hur bra som helst.

Det här är min nya hudvårdsrutin. Tills jag hittar något bättre...
image142


Mingelkväll hos L'Oreal

Den 7:e april bjuder L'Oreal in till mingelkväll för bloggare. Är det någon mer än jag som ska gå?


Mascarakavalkad

Blogg.se har legat nere sen i söndags, så här kommer min något försenade mascararecension. Sorry!

Idag recenserar jag och massor av mina medsystrar i bloggnätverket
Pret-ty.se mascaror. Jag har valt att omrecensera en mascara som gått från ok till alldeles underbar. YSL Faux Cils.
image114
När jag först använde den tyckte jag att den var lite svårmålad och ojämn i resultatet. Men så läste jag i någon blogg (har för mig att det var Rocketqueens) att man mer skulle rulla på den här mascaran och det var då blev kär! Helt plötsligt fick jag världens längsta och tätaste ögonfransar. Ser faktiskt (som namnet antyder) lite ut som att jag har lösögonfransar varje dag och det är väl inget man direkt tacka nej till.

Ett litet tillägg måste jag ändå infoga och det är att jag alltid, alltid använder världens bästa mascaraprimer innan för annars blir mina fransar helt raka och mascaran totalt värdelös. Men med min älskade primer är nog detta världens bästa mascara!