Thrrrob

Nu har jag en alldeles egen Thrrrob. Tack snälla Marie!
image143


Ny favorit

Lancômes nya nagellack visade sig vara en riktig hit. Superlätt att måla med. Perfekt konsistens. Otrolig hållbarhet. Vad mer kan man önska? Lätt värt varenda krona. (210:-)
Bilden ger aboslut inte lacket rättvisa. Det är så mycket snyggare i verkligeheten. Ser nästan ut som at jag har acrylnaglar.
image141

2 nyanser av svart

Jakten går vidare efter det perfekta svarta nagellacket. På Åhléns City hade dom påskrpis på Depends lack. Två för 40:- så jag passade på och köpte ett svart och ett svart med skimmer. Ledsen för den sopiga kvalitén på bilden, men min kamera verkar ha fått fnatt och vill bara ta suddiga bilder.
image140

Veckans bloggtema

Den här veckan är det Fåfängan från Pret-ty.se som undrar över våra hudvårdsrutiner.


Jag har alltid varit super noggrann med att ta hand om min hud. Spelar ingen roll hur snyggt man sminkar sig om man har en taskig hud under. Jag får ofta komplimanger om just min hud. Jag vill tro att det är en kombination av bra gener och bra hudvård.


Jag börjar morgonen med att tvätta ansiktet med någon mild peeling. För tillfället använder jag Sukis Lemongrass Cleanser. Sen blir det några duschar med Multi Active Toner från Dermalogica. Under tiden jag väntar på att den ska gå in i huden smörjer jag in mig med min ögoncreme Hydra Zen från Lancôme. Jag måste ha den varje morgon för att inte se helt svullen ut. Sen är det dags för solskydd. Jag är livrädd för pigmentfläckar så därför är min Solar Defence Booster från Dermalogica ett måste under min dagcreme HydrAction från Dior.


Kvällsrutinen börjar med att ta bort min mascara med någon ögonmakeupremover. Min favvo kommer från YSL, men den har inte gått att få tag i på ett tag så för tillfället använder jag Bi-Facil från Lancôme. Den är nästan lika bra. Sen rengör jag hela ansiktet och ögonen med min rengöringsgelé från Dermalogica. Ett par sprut med Multi Active Toner och nattcreme från Lancôme och jag är redo för sängen. Ja, men just det. Jag glömde ju bort att jag på kvällen använder mig av en lite mer anti-rynk ögoncreme. För tillfället kommer den från Biotherm, men jag kommer tyvärr inte ihåg vad den heter och just nu är jag för lat för att gå in i badrummet och kolla.

Ansiktsbehandling är något jag aldrig unnar mig, men imorgon ska jag faktiskt göra ett undantag och utnyttja presentkortet jag fick av Stoffe i födelsedagspresent på Stockholm Day Spa.


Helgläsning

image139

Trots påskvecka har det varit fullt ös hos Beautybloggarna i nätverket Pret-ty.se.

LipGloss Bitch ska ha lila temavecka.

Bjooti önskar sig ett påskägg fullt med smink.

Vantiy har fått en nytt ursnyggt läppstift från Sublimt som skriver om min favoritbodylotion.

Eye On Beauty längtar till hon ska börja på makeupstudion. Lycka till!

Rocketqueen skriver om sin favoritfärg.

Sminkan har också lackat sina naglar svarta. Hoppas det håller bättre än mitt svarta lack från Chanel.

Slut

Visst är det konstigt hur det helt plötsligt kan vara slut på allting hemma? Nu behöver jag ny/nytt:

  • Ansiktscreme
  • Rengöringsgelé
  • Ansiktsvatten
  • Ansiktsmask

Frågan är bara ska jag fortsätta köpa samma som jag använder idag dvs HydrAction från Dior, Special Cleansing Gel från Dermalogica, Multi Active Toner från Dermalogica och Multivitamin Power Recovery Masque från Dermalogica. Eller ska man ge sig ut på jakt efter något som kanske är ännu bättre?

Någon som vill tipsa om något bra?


Shopping

Helt plötsligt är det roligare att köpa nagellack än läppglans. Mitt senaste inköp kommer från Lancôme och är i en snygg ljusrosabeige nyans med skimmer (nr 005). Priset ligger på 210:- så självklart är mina förväntningar skyhöga. Snälla Barbro i disken skickade även med ett helt gäng av prover. Bla den nya rengöringsoljan. Ska bli vädligt spännande att prova.
image138
Längst fram lite till vänster är mitt nya nagellack. Dom andra grejerna är:

* Baume Éclat (rengöringsbalm)
* High Résolution (ansiktscreme)
* Secret de Vie (rengöringscreme)
* Huile Éclat (rengöringsolja)
* Bi-Facil (ögonmakeupremover)
* High Résolution Collaser (ansiktsserum)
* High Résolution yeux (ögoncreme)
* Tonique Éclat (ansiktsvatten)
* High Résolution yeux Collaser (ögonserum)
* Secret de Vie (ansiktsvatten)

Allting från Lancôme, givetvis.


I Love

image137Det är kul när man återupptäcker produkter. Jag gör det ganska ofta. Förmodligen beror det på att jag har så fruktansvärt mycket grejer hemma och då glömmer man lätt bort att man har olika produkter. Häromdan väcktes på nytt min kärlek till Dermalogicas Multi Active Toner.

Jag har varit rätt lat och inte orkar använda något ansiktsvatten på ett tag, men så efter att jag fick influensan blev jag så äckligt torr i hela ansiktet. Då kom jag på att jag skulle spraya på lite av Dermalogicas ansiktsvatten och vips ett par dagar senare så var allt det torra som bortblåst och jag undrar varför jag inte använder detta lilla mirakel varje dag.


Besviken

image135Jag måste tyvärr säga att mitt svarta Chanellack är en besvikelse.

Färgen är toppen. Svart med lite skimmer i, men hållbarheten suger. Efter två dagar med både under- och överlack är ändå fem av mina naglar avskavda på toppen. Dessutom är lacket rätt svårmålat då det tenderar att "tjocka" ihop sig lite vart eftersom man målar med det. Nej, för 200:- förväntar jag mig mer.

Betyget blir en 2:a (dåligt).

Veckans bloggtema

Den här veckan är det Sublim som står för veckans bloggtema från Pret-ty.se och frågan är:

Hur målar och vårdar du dina ögonfransar?

Jag måste tyvärr erkänna att jag misshandlar mina ögonfransar. Jag utsätter dom för ett grymt övergrepp varje dag. Jag börjar med att böja dom med min älskade Shiseidoböjare. Att böja ögonfransarna för mig innebär att man först böjer fransen på tre olika ställen för att få en så snygg böj som möjligt. Sen avslutas hela böjningsprocessen med två extra böjar närmast frankanten för att böjen verkligen ska hålla. Sen är det dags för ett lager primer även den från Shiseido. Slutligen är det då dags för mascaran som åker på i två eller tre lager.

På kvällen står jag och gnider mina stackars fransar med nån borttagning för att slutligen köra ett svep med min rengöringsgele för att få bort alla feta rester.

När jag skriver detta förundras jag över att jag faktiskt fortfarande har några fransar kvar. Jag kan nog tacka mina asiasitska rötter för det som välsignat mig med världens tåligaste fransar.

Fynd

Har inte bara varit dåligt på bloggandet utan även på shoppandet. Jag försökte ändra på det idag och kom hem med en ny Trind nagelförstärkare som jag fyndande på Åhléns för endast 99 kr. Det är min favorit. Finns ingen som gör naglarna så bra och långa.

Veckans bloggtema från Pret-ty.se

Den här veckans bloggtema från Pret-ty.se är Favoritfärg.

Det kommer väl kanske inte som en överaskning när jag säger att min favoritfärg är ROSA.

Jag har alltid rosa rouge, för jag tycker det ser fräschast ut. Dom gånger jag orkar/hinner använda ögonskugga blir det också oftast rosa. För att inte tala om alla mina rosa läppglans. Jag törs inte ens berätta hur många rosa läppglans jag har i mina lådor. 

Mitt motto lyder ofta: Finns det i rosa köper man det i rosa.


Fem favoriter just nu

Bjooti uppmanar alla att lista sina fem favoriter just nu. Självklart hakar jag på, så här kommer dom:
image133
Venom Gloss från DuWop - Helt klart mitt favvolippie. Har jag dessutom i två übersnygga nyanser nu.

HydrAction
från Dior - Fick en burk av Mia som hon inte tålde. Synd för henne, men toppen för mig som hittade en ny favvocreme. Perfekt konsistens. Går snabbt in i huden och doftar som en dröm. Vad mer kan en tjej önska sig?

Ögonfransböjare
från Shiseido - Ja, jag vet. Det är är fruktansvärt tjat om denna produkt, men kan man rå för att det är det bästa som någonsin uppfunnits.

Faux Cils
från YSL - Johan, helt otippat, var lite mer pålitlig än Mia vad det gäller taxfreebeställning. Kanske berodde det på att Johan inte var i Amsterdam. I vilket fall som helst har jag nu en sprillans ny favvomascara.

Be Delicious
från DKNY - Ju mer jag använder den dessto mer gillar jag den. Sen kanske man gillar den lite extra mycket för att någon söt som socker sa att man luktade gott i den...


Up and running, nästan i alla fall

Nu är jag äntligen på benen igen. Har legat helt däckad sen i onsdags. Influensan är verkligen inget jag kan rekommendera. Jag har inte tänkt att gå till jobbet förrän på onsdag så fram till dess har jag tänkt att spruta ut en massa roliga blogginlägg. 


Tillfälligt avbrott

Jag ligger hemma med influensa, men var ändå tvungen att gå till jobbet en sväng i morse då var jag rätt glad att jag är tjej och har massor av smink hemma. Nu ska jag återgå till mig säng. Vi hörs!

Paket!

Idag kom mitt paket från Smashing. Som en liten extra gåva hade dom skickat med ett par beautysticks. Ska bli spännade att prova.
image132

Chanel Le Vernis, Noir ceramic 337

Så här blev mitt nya nagellack. Har fortfarande inte bestämt mig om jag tycker det är snyggt. Vad tycker ni? Hit eller Shit?
image131

Fattigare och gladare

Idag hade jag äntligen tid att åka in till NK för att göra av med lite mer av min lön. Efter en kvart inne på parfymavdelningen hade jag lyckats köpa följande:
image130

Ett plumping läppglans från Dior.
Två ögonskuggor från Chanel, som jag fyndade på rea.
Ett svart nagellack från Chanel.