Köpstopp

Har precis konstaterat att det är nytt köpstopp på G. Hello Återupptäckt!

LOTD

Ni kanske ville se hur IsaDora läppglanset blir på. Här är det tillsammans med Shiseidos läppenna nr 2.

Recension Aqua Sensation

En av det-är-så-synd-om-mig-grejerna jag köpte var Aqua Sensation Eyemakeupremover från Nivea.

Aqua Sensation är en ögonmakeupremover som enligt förpackningen inte bara ska ta bort vanlig ögonmakeup utan även vattenfast. I burken ligger redan indränkta pads som är redo att användas direkt.

Vill du ha en produkt som svider helt galet i ögonen. Gör så att du blir helt torr runt ögonen efter att ha använt den och absolut inte tar bort något smink alls är det här produkten för dig. Om inte får du göra som jag och köpa dig en annan remover och slänga den här i papperskorgen.

Betyget blir en 1:a (katastrof).  

Skönhetsmässan

Typiskt nog har Johanna haft fräckheten att boka in sitt bröllop samma helg som det är Skönhetsmässa. Lördagen är sådeles helt uppbokad med brundsminkning och söndagen är det förmodligen ryggläge med vissa avstickare ner i toan (man känner ju sig själv). Som tur är har jag världens bästa chef som låter mig gå lite tidigare från jobbet imorgon så att jag inte missar mässan. Någon annan som ska dit imorgon?

Tjäna pengar med hjälp av matematik

Just nu har både Åhléns City och NK (jag tror i och för sig att det gäller överallt där YSL säljs) specialpris på min favorimascara så därför tänker jag bege mig till NK i helgen för att införskaffa mig ett par. Här följer nu matematik enligt Make it Ups shoppingregler.

Jag köper två mascaror för sammanlagt 390:- (195:-/st). Ordinarie pris hade varit 540:- (270:-/st). Alltså har jag tjänat 150:- som jag kan köpa något annat skoj för.

Jag gillar det här med matematik!


Sminkshopping

Nu ska det snart shoppas så att det står härliga till. Tyvärr inte till mig själv utan jag ska följa med som experthjälp när Arons söta flickvän ska sminkshoppa. Tänker man efter på allt som inhandlats denna månad är det kanske lika bra att låta någon annans kreditkort gå varmt...

På lördag

Blev inte en hel makeup m Johanna igår så bilder kommer efter lördag då hon gifter sig.

Note to self: Glöm nu för i helvete inte kameran som du alltid brukar göra.


Precis som alla andra

Nu gör jag som alla andra och går med i bloggkoll. Klicka och lägg till mig här om du vill ha senaste update från Make it Up. Själv har jag än så länge hunnit lägga upp följande bloggar:

Bjooti
Sublim
Lisen

Lipgloss Bitch

Bröllopssminkning

Om tre minuter kommer Johanna hem till mig och ska provsminka sig inför sitt bröllop på lördag. Jag hoppas hon är snäll och låter mig visa hur fin hon kommer att bli.

Recension, Moisturing Lip Gloss IsaDora

En grej från shoppingorgien var läppglanset från IsaDora i färgen 26 Mocca pink.

Jag var som sagt var lite skepisk till IsaDora som märke, men detta lilla trevliga gloss fick mig genast att ändra uppfattning för det här är faktiskt en riktigt bra grej.

Färgen är en perfekt sån där nude-färg och lyckas lätt täcka över mina annars så röda läppar. Konsistensen känns mer vårdande än klibbig vilket inte är helt fel nu när det börjar bli kallare ute. Hållbarheten är definitivt godkänd. Inte som ett longlasting läppstift, men helt klart bättre än vissa andra gloss. Allra snyggast blir glosset tillsammans med min läppenna från Shiseido i färgen 2, Sepia on ice. Priset har jag för mig var runt 80-90:- och bara det gör ju att man vill ha fler. Skulle jag gnälla på något så är det väl doften då. Eller rättare sagt icke-doften. Alla IsaDoras produkter är helt oparfymerade vilket gör att glosset inte smakar någonting och jag är ju som bekant en sucker för läppglans med smarriga smaker.  

Summan av kardemumman: Det här är ett riktigt bra gloss och jag kan absolut tänka mig köpa på mig ett gäng. Betyget blir en 5:a (toppen).

OBS! Det är inte glosset på bilden som är med i recensionen.

Goda nyheter

Världens bästa Bjooti kommer med riktigt trevliga nyheter. Klicka här för att få veta vad som förgyller min kväll.

Ledtråd:

Jag är en god människa

Jag har samlat ihop en massa grejer här hemma som jag inte använder för att skänka bort till mina trevliga kollegor. Allt detta tänkte jag ge bort imorgon.
Så vad säger ni? Imorgon skulle det inte vara så dumt att vara min kollega va?

Up and running

TACK alla snälla, gulliga människor som både mailat och skrivit i kommentarerna. Det värmer otroligt mycket att det finns så många därute som bryr sig om lilla mig. Det får en verkligen att bli sugen på att börja blogga igen, så nu sätter vi igång igen tycker jag.

Det finns en positiv sak med att må riktigt dåligt och det är att man faktiskt är värd precis allt man önskar sig. Detta har jag med råge tagit fasta på så här kommer de senaste veckornas inköp.

Det började med den galet snygga ögonskuggspaletten från höstkollektionen från Estée Lauder.


Sen när jag hittade hela Isadoras höstkollektion på Cubus i Kista var jag ju bara tvungen att slå till på både ögonskugga och läppglans. Det är första gången jag köper något från Isadora så det ska bli väldigt spännande att prova då jag oftast är rätt skeptisk mot lite biliigare produkter. Passade även på att köpa ögonmakeupremover från Nivea som även skulle ta bort vattenfast mascara.


Lancôme
är ju ett givet inslag för att kunna må bättre så jag insåg att jag var tvungen att köpa Elefantsolpudret och en brun kajal från höstkollektionen och en vattenfast brun kajal för att överhuvudtaget kunna fortsätta leva. Resten av alla grejer skickade världens bästa Kerstin med i påsen.


Bland alla prover som Kerstin skickade med mig låg en liten flaska av Lancômes senaste doft Magnifique. Jag har använt den hela veckan och insåg imorse att jag gillar den skarpt. Jag har alltid så himla svårt att hitta dofter som passar på mig så det kändes helt rätt att inhandla en 30 ml Magnifique på direkten. Tydligen slank det även med en brunguldig skugga från Mac i färgen Tempting som jag har tänkt att använda till en speciell sminkning som om den blir bra kommer att visas här på bloggen.


Och inte går det att må bättre utan lite nagellack från OPI. Ett från höstkollektionen Eiffel for This Color och ett ur ordinarie sortimentet Purple with a Purpose.


Sammanfattningsvis kan man väl säga att det här var vad som behövdes för att må lite bättre. Det går alltid att shoppa sig lite lycka!