Under ytan

Det har hänt en del tråkigheter i mitt liv som gjort att jag mer eller mindre har klappat ihop. Detta blir såklart bloggen lidande av. Jag lovar att återkomma så fort jag tagit mig ut ur det svarta hål jag ramlat ner i...

Min nya pojkvän

Jag har hittat en ny pojkvän. Det är den person som har Diors nya doft på sig, Homme Sport. Den doftar helt gudomligt gott. Jag blev kär bara av att lukta lite ur flaskan. Förstå hur det kommer bli om någon lika snygg som Jude Law går förbi med den på sig. Då blir det farligt...

Köpstopp, no more

Det har varit lite synd om mig, så därför upphävdes köpstoppet endast för idag. Fanns en liten grej som jag gått och suktat på så den fick det bli. Behöver jag ens tillägga att jag känner mig sjukt nöjd.

Återupptäckt, HydrAction Dior

Det råder som sagt var köpstopp hemma hos Make it Up vilket resulterade i den nya kategorin Återupptäckt. Där har jag tänkt att lägga upp sådant man har liggandes hemma i lådorna och som plötsligt poppar fram.

Dagens Återupptäckt hittades på grund av att min Active Moist från Dermalogica tog slut och jag absolut inte får köpa en ny, då var det inte så dumt att hala fram en burk HydrAction från Dior. Den är lite tjockare i konsistensen än Active Moisten och betydligt mer parfymerad, men helt klart användbar i min fattighet.

Sminkjobb

Jag står och sminkar 12 timmar om dagen till mitt jobbs reklamkampanj, därför blir det lite tunnt med inlägg.

Köpstopp!

Det råder totalt köpstopp hemma hos Make it Up. Jag får verkligen inte köpa en endaste grej, så istället för Inhandlat blir det nu Återupptäckt.

Dagens återupptäckt är min Magic Wand från Face. Jag har inte använt den på ett tag, men jag letade fram den imorse och insåg att jag faktiskt inte alls gillar den längre. Helt plötsligt blev den helt kakig under ögonen vilket i sin tur medförde att jag bara såg gammal och rynkig ut.

Nej, tack så vill jag inte se ut så den får nog åka tillbaka in i lådan och kanske komma fram en dag då jag tycker jag ser för ung ut.