Vita tänder

Jag funderar lite på att bleka mina tänder. Är det någon som gjort det? Och i så fall vad tyckte ni? Jag är lite rädd för att det ska ila i tänderna för det är det värsta jag vet...

Måste shoppa

Ibland blir man sådär lite dumsnål och får för sig att man typ inte behöver sin vanliga hudvård utan kan klara sig på lite allt möjligt som ligger hemma i lådorna. Nu har min hud sagt ifrån så nu är det bara till att beställa:


Active Moist
Special Cleansing Gel
Multi Active Toner
Solar Defense Booster
Precleanse


Allt från Dermalogica såklart och givetvis handlar jag från
Jersey Beauty Company där priset är nästan hälften av vad salongerna tar.

Recension, Facial Peeling från Sans Souicis

Sans Souicis Facial Peeling är en mekanisk peeling i cremeform som jag tycker funkar riktigt bra. Kornen är precis lagom stora så att man känner att det rivs ordentligt, men samtidigt inte för stora så att den fina huden i ansiktet blir allt för irriterad. Huden blir riktigt len och fin och perfekt att lägga en ansiktsmask på. Peelingen är milt parfymerad i en fräsch doft som känns uppfriskande. 

Om jag måste klaga på någonting så skulle det kanske vara att den hade kunnat vara i geléform eftersom att jag är en sucker för saker och ting som löddrar. Tycker på något sätt att det ger den ultimata fräschhetskänslan, men nu ska jag inte vara neggig utan istället säger jag att det här är en riktigt bra peeling. Betyget blir en 4:a (bra).  

Misshandel!

Jag vet inte hur det är för er, men så fort jag missköter min kropp så syns det på min hud. Så efter tre dagars fylla med tillhörande bakismat har nu min hud tackat för sig genom att bli helt uttrokad i kombination med ett par riktigt schyssta finnar.

Lyckligtvis har jag botemedlet inom räckhåll och det stavas MultiVitamin Power Recovery Masque från Dermalogica. Det måste vara en av världens bästa uppfinningar. Inte nog med att den tillför huden maxat med fukt den hjälper också till med att lugna aggressiva finnar, så har man bara på den i tid kan den absolut hindra ett par utbrott.

Så nu blir det dusch, fotfilande, hårtvätt, kroppspeeling, ansiktsmask, lackning av naglar och sen ska man väl kunna se någolunda fräsch ut på jobbet imorgon.


Vad har ni för egna små tips för att fräscha upp er en bakissöndag?

Recension, got2b Fixing Gel Spray från Schwarzkopf

got2b Fixing Gel Spray från Schwarzkopf är en produkt jag inte riktigt förstår mig på eller rättare sagt det är resultatet jag inte fattar för den gör verkligen nada för mitt hår. Läser man på förpackningen står det att den både ger håret glans och håller det på plats, för mig händer inte ett smack.

Jag har provat att använda den i både torrt och blöt hår och resultatet blir det samma dvs ingenting. Möjligtvis kan jag ana att håret blir en aning fetare, men jag kan för mitt liv inte förstå varför man skulle vilja det. Nej, den här funkar verkligen inte på mitt hår så jag kan tyvärr inte göra annat än att skicka den rakt i papperskorgen med betyget 1 (katastrof).

Midsommar

Idag drar jag till nordligare breddgrader och firar midsommar med alla mina vänner. Om jag känner Jonas rätt så har han nog med sig sin dator så jag tänkte tvinga honom att låna ut den lite till mig så att bloggen inte ligger helt nere. Tänkte även passa på att önska alla mina underbara läsare en riktigt trevlig midsommar!


Paket!

I paktet jag hämtade ut i fredags låg ett pressutskick från Kicks med följande produkter.



Tri-Aktiline och Smooth-365 båda från Good Skin Labs.

Tri-Aktiline lanserades i början av året och blev riktigt omtyckt i skönhetsbloggvärlden. Jag har varit sugen på att prova den rätt länge så jag blev superglad när den damp ner i brevlådan.

Smooth-365 är Good Skin Labs nya satsning som är ett serum som ska appliceras efter rengöring, men innan ansiktscremen. Serumet ska göra huden klarare, jämnare och slätare. Dessutom funkar det som en primer. 

Jag hann prova lite av Smooth-365 imorse och det kändes mycket lovande. Utförlig recension kommer givetvis.

Vill man köpa Tri-Aktiline slänger man sig in på första bästa Kicks eller Åhléns. Smooth-365 får man däremot snällt vänta till den 11 september för att lägga vantarna på.

Inspiration

Fräsch och somrig sminkning som jag gärna låter mig inspireras av i midsommar. Tillsammans med en enkel vit klänning kan det inte bli fel.


Note to self

Något som från början är 1 mm i diameter tenderar ofta att bli 2 cm så fort man är där och pillar lite...

Recension, Nectar Thermique Kérastase

Ibland testar man produkter som kastar omkull allt man tidigare trott på. Nectar Thermique från Kérastase är en sån produkt.

Jag har alltid haft riktigt svårt för produkter som gör håret mjukt. Tycker det känns sjukt äckligt när håret bara ligger platt, slickat och mjukt längs skallen. Därför insåg jag snabbt efter att ha läst lite på förpackningen att Nectar Thermique och jag förmodligen inte alls skulle komma överens, så gissa om jag blev förvånad när den visar sig vara en riktig liten pärla.

Nectar Thermique är en vämreskyddande creme för torrt till mycket torrt hår, så håret blir helt galet mjukt men inte sådär snubbigt, äckligt mjukt utan riktigt schysst jag-har-världens-snyggaste-hår-mjukt. Håret känns mycket lättare att reda ut efter att jag har tvättat det och plattången glider betydligt bättre fram genom håret. Dessutom känns håret inte alls lika risigt i topparna som det gjorde tidigare, så hädanefter är det här något jag kommer använda flitigt efter varje hårtvätt för vem fan vill ha risigt hår när man kan ha fucking amazing hår?

Betyget blir en 6:a (favorit).

 

Fest

Idag ska jag på två olika 30-årsfester och vad passar bättre då än att vara festsminkad i mina nya ögonskuggor från Dior. Hann inte ta något foto imorse, men förhoppningsvis blir det nåon bild ikväll som ni kan få se imorgon (om jag inte är allt för bakis alltså).

Shoppat (igen!)

Får väl säga som jag brukar. Det går fan inte att sätta sin fot inne på NK utan att det går en femhundring. I det här fallet gick det faktiskt lite mer...

Är numera ägare till Diors nya läppglans, ögonskuggspalett och nagellack. Om bara
Mia kunde lämna tillbaka min kamera så kan ni få se en bild på allt fint.

Nu blir det middag på East med Stoffe, men innan dess ska jag hämta ut ett litet paket...


Strejk

Idag sket jag i både träning och bloggning och drog ut på en sjukt rolig after work. Precis vad jag behövde!

Nyshoppat

Efter tips från mina härliga läsare gjorde jag mig ett besök på Lidl och införskaffade mig ett stycke bomullsrondeller så ikväll är det upp till bevis.


Efterlysning

Jag är på jakt efter bomullsrondeller som inte luddar. Någon som har något bra tips?

Sorry

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har varit upptagen med att misshandla min kropp. Pizza, öl, vin, karatefylla, bea, Jack Daniel's, bakfylla och en heldag framför tv'n har resulterat i ett ton finnar, avskavt nagellack, fukttörstande hud, plufsig kropp, rödsprängda ögon, ångest och likblekt ansikte. Tar tag i detta nu. Börjar m att tvätta håret. Alltid en början...

Recension, Apoliva ögoncreme från Apoteket

Sist ut i Apolivaserien är ögoncremen. Den är som tur var helt oparfymerad och funkar helt ok. Jag har lite svårt för ögoncremer som inte är i geléform. Tycker inte att man känner sig lika fräsch med en creme, men när man är torr är creme ett absolut måste och då funkar Apolivas bra. Kanske inget revolutionerade, men den uppfyller helt klart sitt syfte. Återfuktar huden runt ögonen. Ett stort plus även för den smarta förpackningen som gör att man slipper kleta runt med sina fingrar i en burk. Betyget blir en 4:a (bra).

Shop it like it's hot

En snabb sväng förbi NK och 900:- fattigare...



Capture Sculpt 10 yeux ögoncreme från Dior
Ralph parfym från Ralph Lauren

Ledsen för den sopiga bilden, men snäll som man är har man lånat ut sin kamera till Mia och får själv fota med webcamen.

Recension, Apoliva nattcreme från Apoteket

Nattcremen kommer i precis samma smarta pumpflaska som dagcremen (tänk om lite fler företag kunde fatta storheten med pumpflaskor så skulle man slippa alla dessa tunga idiotiska glasburkar) så det är definitivt ett stort plus. Nattcremen har även en mycket bättre konsistens än dagcremen. Den sjunker mycket lättare in i huden och blir inte det minsta vattnig. Huden känns mjuk och återfuktad och inte allt för fettig när jag vaknar på morgonen. Det är annars bland det värsta jag vet, när man haft en alldeles för fet nattcreme och man vaknar upp och ser ut som att man smörjt in sig med ett kilo smör i hela fejjan. Inte helt oväntat är även nattcremen parfymerad som om gällde livet och det är synd för annars hade betyget blivit ett snäpp bättre. Betyget blir en 3:a (ok).


Happy

Sånt här blir man glad av.



Alltid lika roligt när någon annan också diggar produkterna man höjer till skyarna.