All time high enligt Mia (igen)

Här kommer då en lite mer intressant läsning om Mias All time high:

Jag får nog börja med att be om ursäkt, jag har haft fullt upp med att fylla i mina ögonbryn med världens bästa penna så jag har inte hunnit skicka in min motivering. Nåväl, min all time high är helt klart ögonbrynspennan: Eye Brown Pencil / with brush från Isadora i färgen 23 "Cashmere". Utan denna penna kan jag inte leva, eller det kanske jag kan men jag skulle se ut som skit.

Jag har en fetish på ögonbryn, det är det absolut första jag kollar in och jag är ruggigt noga med mina egna. Jag föddes med formlösa buskar så jag noppar dessa hyffsat mycket för att sedan fylla i dom med ovan nämnda penna. Precis som Sarah så är jag alltid på jakt efter något bättre när det kommer till smink, oavsett om det gäller foundation, läppglans, maskara eller whatever så det säger ganska mycket att jag aldrig provat någon annan ögonbrynspenna, denna är nämligen perfekt.

Jag absolut hatar "för bruna" ögonbryn men den här pennan och sin grådaskiga färg blir helt perfekt när den kommer på, den funkar för såväl vitblonda Lollo om man är lätt på handen, som svarthåriga Sarah genom att trycka lite hårdare.

Att den lilla guldklimpen dessutom endast kostar 85 spänn gör ju inte saken sämre.

Och här kommer en bild på Mias ögonbryn för alla er som undrar hur dom ser ut. Mias ansikte får däremot stanna utanför den här bloggen. Hon har lite dåliga erfarenheter av bloggar... 


Aaron’s Red

Mitt senaste inköp från Lancôme såklart!


All time high enligt Mia

Här skulle det vara ett litet roligt inlägg från Mia där hon berättar om sin All time high, men den lyser med sin frånvaro...


Gårdagens

Igår hade jag tänkt att ni skulle få se hur fin jag var på festen i lördags, men all min ork gick åt till att hämta en pizza med tillhörade Cola. Förhoppningsvis är dagsformen lite bättre idag så tanken är att bildbevisen kommer lite senare ikväll.

Ooops...

råkade visst handla något idag. Kan ni gissa vad? Det är rött och limited edition.


Man tager vad man haver

Har man glömt sin ansiktsrengöring hemma får man ta det som erbjuds i det här fallet hotellets egna hårshampoo. Mitt ansikte är inte så jättenöjt med mig just nu...

Dagens tips

Ett enkelt sätt att ändra sin frisyr är att byta håll på benan.


Budgettips

Två dagar innan lön tycker jag det passar bra med ett litet budgettips.

Låt mig presentera mitt senaste fynd: Happy Time från Nivea

Inte nog med att den gör huden otroligt mjuk. Jag behöver inte ens smörja in mig med bodylotion efter att jag har duschat. Den doftar helt underbart. Lite apelsinigt, typ som en klassiska vita bodylotionen från Biotherm men för en struntsumma av det priset. Har för mig att den kostar ungefär 25:- i närmsta livsmedelsaffär.

Betyget blir en självklar 6:a (favorit).

Här skulle det vara en fin bild, men eftersom att blogg.se är segare än segast får jag tyvärr skita i det eftersom att jag måste börja packa inför min tjänsteresa imorgon.


All time high enligt Skimmerskuggan

Idag är det Kerstin från Skimmerskuggan som har ordet:

Min "All time high" är Pore Minimizer Instant Perfector från Clinique. När jag fick prova den första gången blev jag förförd av trolleriresultatet och köpte den på studs, för en skrämmade stor del  (tyckte jag då) av CSN-pengarna. Innehållet i denna lilla fina lila tub förvandlar huden på näsa, panna och haka till sammetslen, lagom matt och porfri, nästan retucsherad zon. Man kan ha den över eller under smink, eller ensam över dagkräm. Jag bär alltid med mig en minitub av den i handväskan.

Budgettips

För ett par veckor sen när jag köpte Glamour-tidningen fick jag med en svart kajalpenna från Cliniderm (Apotekets egna märke) och visade sig helt oväntat vara hur bra som helst. Tror faktiskt att den är min nya favoritkajal. Den är lättapplicerad, nästan lite vaxartad i konsistensen och sitter hela dagen utan att rinna ut under ögat. Och med tanke på att den bara kostar 69:- är den ett riktigt budgetfynd. Betyget blir en 6:a (favorit).

Brunsvart sotning

Brunt och svart är något som inte bara jag gillar. Snyggt och enkelt.






Här är allt ni behöver för att bli lika snygga som jag.



Från vänster:

True Mach 365, L'oréal
CORALista
, Benefit
Ögonfransböjare, Shiseido
Sun Radiance 1 (Honey Glow), Lumene
5 Couleurs Designer 708, Dior
Mono Couleur 03, Clarins
Eyebrow control, Lumene
Le crayon khôl Noir, Lancôme
bare minerals Medium Tan, i.d
Primer Potion, Urban Decay
Dariapaletten, Lancôme
Kabukiborste, i.d
Mascara base, Shiseido
Faux cils noir, YSL
Brow Essentials, Wet n wild


Vinterkompisar

De senaste dagarnas kyla har tagit hårt på mitt stackars ansikte så nu åker både ansiktsoljan och HydrAction Deep Hydration Extreme Creme från Dior fram.

HydrAction är något som jag bara måste ha varje vinter. Det är den enda cremen som rår på alla torrhetsfläckar som kommer som ett brev på posten så fort temperaturen sjunker under tio grader.


Recension, CORALista från Benefit

CORALista-rouget från Benefit var en av grejerna som fick följa med mig hem från Barcelona.

Först tyckte jag att färgen blev helt fel till min solbränna, men vart eftersom att solbrännan bleknat har rouget blivit bättre och bättre. Färgen är numera den där prefekta rosa nyansen som man applicerar på själva bullen på kinden och som gör att man bara ser ut som att man varit ute på en långpromenad i kylan. Den påminner lite om det kultförklarade rouget Orgasm från Nars minus det fula guldiga skimmret.

Precis som vanligt håller Benfit måttet och jag har hittat ett nytt litet guldkorn som jag undrar hur jag kunde leva utan. Den stora frågan är bara:

När fan ska Benefit börja säljas i Sverige?

Betyget blir en 5:a (toppen)

All time high enligt Kicki

Kicki är inte bara den som varje månad förser mig med ett gäng roliga produkter som ska testas en gång i månaden, hon är även grundaren till Daisy Beauty där ni inom en snar framtid kommer kunna läsa mina och många andras produktrecensioner. Dessutom är hon ägarinna till min senaste förälskelse, som jag starkt övervägde att kidnappa senaste jag var hemma hos Kicki

Jag passade på att fråga vilken som var hennes All time high favoritprodukt och såhär svarade hon:

Min ALL TIME HIGH måste vara... Åh vad svårt, men jag försöker höja blicken ovan min egen necessär och säger: Lancômes Juicy Tube, som revolutionerade inte bara läppglansvärlden utan hela sminkindustrin. Efter att den första tuben kom år 2000, fick samtliga makeupföretag tänka om i sin förpackningsdesign när det gällde läppglans. Och även när det gällde andra produkter. Jag tror nämligen att det var första gången, så när som på Guerlains Metéorites, en innovativ förpackning var viktigare än själva produkten och med den tanken blev Lancôme trendsättande. Idag tittar nästan alla företag på produkter med just det lilla extra. Dessutom blev läppglans mode på köpet, det var inte förrän förra året som läppstiften fick chans att göra come-back.


Spöke

Tyckte att det mesta av solbrännan från i somras hade blekat bort, men så hittade jag en gammal bild från i våras och insåg att jag fortfarande har "lite" färg kvar...


Dagens fråga

Varför är alla mascaraprimers vita? Borde det inte vara smartare att dom var svarta eller inser man då att man egenligen bara blivit lurad till att köpa en vit mascara?

Skillnaden mellan män och kvinnor

Jag är nyklippt på jobbet och träffar en kvinnlig kollega som direkt säger:

- Hej! Va snygg du är i håret. Nyfrissad?

Jag har varit nyklippt på jobbet i tre timmar och påpekar detta för min manliga kollega som svarar:

- Ja, jag tyckte du var lite mer fluffig där bak. 


Drinkar på Collage

I lördags var jag på Collage med Jeanette och då såg jag ut såhär.

 

ÖGON:
Primer: UDPP
Ögonskuggor: Retro Speck (Mac) över hela ögonlocket och i ögonvrån. Tempting (Mac) i ytterkanten av ögat. Den mörkbruna ögonskuggan i Diorasken Amber Design 708 under ögat och som eyeliner.
Mascara: Mascara Base (Shiseido) och Faux Cils (YSL)

 

ANSIKTE:
Primer: Prep + Prime (Mac)
Foundation: DiorSkin Nude 050
Rouge: Blush 365 (L'oréal) och ögonskugga 410 (Biotherm)

LÄPPAR:
Dazzleglass Baby Sparks (Mac)

Det som skymtar på min arm är det superfina armbandet från Hermés som jag fick av mina snälla föräldrar när jag fyllde 30.


Funderingar

Ibland undrar jag lite om folk som läser min blogg är läskunniga. Min fråga är: Kan någon rekommendera en bra peeling och det här är de första svaren jag får:



Emelie: Jo, tack det är bara bra med mig men jag vet inte riktigt på vilket sätt jag hittar en bra peeling genom att lägga en kommentar i din blogg.

zaarraa: Ja, alltså nu var det jag som hade en fråga i min blogg men du kanske svarar om jag frågar i din blogg?

Daniel: tack, du verkar ju vara en kille med koll. lust att gästblogga under min kategori Manligt?

martina86: Ja, jag fattar att du vill att jag ska checka in din blogg och jag hade säkert gjort det om det inte var för att du var tvungen att skriva det fyra gånger.


Alla andra som svarat tackar jag och bockar för tipsen. Lovar att återkomma med vad det blev.

Förra helgens FOTD

Förra helgen var det all in på Berns med Mia och då såg jag ut såhär: 



ANSIKTE:
DiorSkin Nude 050
Rouge Armani 4

ÖGON:
Lila ögonskugga, Mac Hello Kitty-asken
Svart ögonskugga, Clarins
Lösögnfransar 116, Ardell
Svart kajal, Lancôme

LÄPPAR:
DiorKiss 771

Närbild på mitt öga. Sorry, för hårstråna som är i vägen. Hade som vanligt asbråttom.



Vägen till perfektion är rätt lång och man är ju inte direkt snygg hela tiden. Klicka på bilden (om ni törs) så får ni se hur jag ser ut ungefär halvvägs.


All time high enligt Heartcore

Therése och Sofia driver den superfina bloggen Heartcore som precis som alla andra som fått berätta om sina All time high produkter tillhör en av mina favoritbloggar. 

Therése favorit är the Balm's Big Mama som hon berättar om här och Sofia diggar läppstiftet Roseflower i färgen Soft Pink från The Body Shop som hon berättar lite mer om här.

Efterlysning

Jag är på jakt efter en bra ansiktspeeling. Någon som har något bra tips?

Förtydligande: Jag ska givetvis inte köpa en ny peeling nu eftersom att köpstoppet varar ända fram till den 30:e oktober, men den 1:a november då jävlar...

Recension, No.1 Purity Cleansing Balm från REN

Tack vare rengöringen från REN får jag chansen att göra något jag aldrig tidigare gjort, nämligen reklamera en skönhetsprodukt. Jag brukar vanligtvis tycka att det inte riktigt är värt besväret, men när man köper en rengöring för 470:- så är det inte ok när det känns som att man hällt syra i ögonen efter användning och att ögonen morgonen efter fortfarande är helt rödsprängda och kliande.

Det är väl kanske inte helt svårt att lista ut att jag tyckte rengöringen från REN sög. Om man ska försöka bortse från det faktum att det gjorde fysiskt ont att använda produktern, så tycker jag i alla fall att den sög. Konsistensen är vaselinlikande och det är ungefär den känslan som infinner sig efter användning. Att man just har kletat in hela ansiktet med vaselin. Man kan ju tycka att det extremt feta konsistensen borde lösa precis all makeup, men konstigt nog sitter det mesta av sminket kvar trots att jag stått och masserat in produkten i ansiktet i ca två minuter som det står på förpackningen att man ska göra. Självklart blir huden väldigt mjuk, men något annat hade (med tanke på att detta är det absolut fetaste jag någonsin kletat in i mitt ansikte) varit helt otänkbart.

Sammanfattningsvis kan man säga att jag blev rätt glad över att jag inte tålde produkten, för det hade ju varit jävligt surt att sitta med rengöring för nästan 500:- som inte jag inte ens skulle använda under pistolhot. Betyget blir inte helt oväntat en 0:a (sugigare än sugigast).