Recension Prime & Protect från Make up Stores

Ibland testar man produkter som faktiskt är så dåliga att man blir förbannad. Make up Stores Prime & Protect är en sådan produkt.  

Enligt förpackningen ska den vara en primer med solskydd och ja den kan kanske möjligtvis funka som solskydd, men som primer suger den.

Först och främst är konsistensen lika fet som en vanlig solcreme som man har till kroppen (tänk Nivea). Detta gör att man får vänta helt sjukt länge på att den ska gå in i huden. Efter att ha väntat i ett par minuter (vilket egentligen är alldeles för länge enligt mig) pallar man inte att vänta längre utan lägger på sin foundation i alla fall. Eftersom att primern inte gått in i huden ordentligt blir reslutatet inte särskilt snyggt. Det blir inte dödsfult, men i jämföresle med andra primers är det långt under ok.

På grund av den helt osannolikt feta konsistensen ser man i slutet av dagen ut som att man kletat in ett paket smör i hela ansiktet. Om man ändå av någon outgrundlig orsak skulle vilja bortse från allt detta kan jag toppa till det hela med att kasta in ett par finnar som kommer som ett brev på posten efter användning. Kanske inte helt oväntat med tanke på att primern känns som att den täpper till varenda por man äger och har. 

Nej, det här är en produkt man inte önskar att sin värsta fiende för inte fan vill man sponsra en krona till försäljningen av möjligtvis världens sämsta produkt. Betyget blir någonstans under 0 (sugigare än sugigast).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback