Hur ska man hinna med allt?

Har haft helt sjukt mycket att göra på jobbet hur länge som helst känns det som nu. Varenda vecka tänker jag att nu blir det nog lugnt, men det där lugnet verkar aldrig infinna sig. Det är svårt att känna sig inspirerad när man bara är hur trött som helst varje kväll. Ska i alla fall försöka sätta ihop min lilla önskelista till Marie i helgen för nog måste väl en påse från Sephora kunna pigga upp mig lite?

Duktig!

Nu har jag varit riktigt duktig. Gjort alla mina recensioner. Varit runt och klickat in mig på lite nya bloggar som tillkommit i nätverket Pret-ty.se. Gå in och kolla ni med!

MLY

BettieLi

Inthemake

Och så måste jag ju även slå ett slag för LGB's senaste tillskott i skönhetsbloggvärlden Nailed som hon driver tillsammans med Rouaa.

Någon som känner sig bortglömd. Hojta till i kommentarerna så lägger jag till er.

Uppdatering: Självklart får du också vara med Badbomben.


Recensionsdag på Pret-ty.se

Idag recenserar jag och mina medsystrar i Pret-ty.se sminkborttagare. För min del får det bli en omhylling av den bästa ögonmakeupremovern som Gud någonsin skapat Instant Pur från YSL. För mig existerar ingen annan. Det finns ingen annan remover som så skonsamt tar bort den envisaste mascaran och det finns ingen annan remover som lämnar huden så underbart återfuktad utan att för den delen kännas det minsta oljig. Det här är min heliga graal, min älskling. The One!
image68

Superbly Restorative Skin Salve, Kiehls

Det låg två andra grejer i påsen som jag fick av Kicki. Först ut är Superbly Restorative Skin Salve från Kiehls.

Superbly Restorative Skin Salve är ett trögflytande balm som ska hjälpa till att mjuka upp extra torra områden så som armbågar, nagelband och hälar. Konsistensen påminner om vaselin, men fastare i konsistensen.

Jag har mest använt salvan på mina torra nagelband, men tyvärr måste jag säga att jag inte direkt har märkt någon jätteförändring vilket är lite förvånande med tanke på hur mycket jag gillade bodylotionen i samma serie. Jag tycker inte att salvan går in i huden utan mest lägger sig som ett fettigt lager utanpå huden för att sen sköljas bort så fort man tvättar händerna. Dessutom får man jobba rätt hårt för att överhuvudtaget få upp något på fingret eftersom att konsistensen är så pass hård. Betyget blir en 2:a (dålig).
image153
Den sista produkten i påsen var en ögoncreme från Bremenn Research Labs, Hylexlin. Det här är en ögoncreme som aktivt ska hjälpa till att reducera mörka ringar under ögonen. Tyvärr var det något i den här cremen som irriterade min känsliga hud runt ögonen och gjorde att det började svida överallt där jag applicerat cremen. Det stod i och för sig att man kunde känna en pirrande känsla vi applicering, men jag tycker inte det känns bra att använda produkter som irriterar huden. Jag gav den ett par dagar, men när svedan inte gick över vågade jag helt enkelt inte använda den mer. Tråkigt nog, för det här var verkligen något jag hoppades på. Betyget blir ett - eftersom att jag inte kan säga något hur den verkar.
image154


Fake it

Såg precis att Eleven tagit in min favorit brun utan sol från eSunless. Det är verkligen marknadens absolut bästa BUS. Det ger en så otroligt fin färg. Lite mer rödbrun så att det verkligen ser ut som att man varit i solen. Dessutom är den perfekt att förlänga sin riktiga solbränna med i sommar.
image152

Recension, Kiehl's Superbly Restorative Body Lotion

För någon månad sen anmälde jag mitt intresse att prova lite produkter i Kickis blogg. Jag hämtade ut en liten påse med bla en Kiehl's Superbly Restorative Body Lotion som visade sig vara en riktig hit.

Till en början var jag lite skepisk till den rika konsistensen som är nästan som en salva, men jag insåg snabbt att cremen gick in i huden snabbt som tusan. Tack vare den rika konsistensen är cremen grymt återfukande. Jag smörjer in mig på morgonen och kan faktiskt ända fram till kvällen känna mig alldeles underbart mjuk. Alla lite småäckliga torra knottror på överarmarna har helt försvunnit och det tackar man ju för. Om jag ska säga något negativt så är det väl kanske doften. Den luktar lite skumt, men det kan jag absolut så ut med för det är är en av världens bästa kroppscremer! Betyget blir en 6:a (favorit).

Läste precis att det även Bjooti testat denna lilla pärla. Här kan du läsa vad hon tyckte.
image149

Ny ögoncreme

Min all time high favvo ögoncreme har Lancôme bestämt sig för att ändra formulan på och efter det är den tyvärr inte alls lika bra. Därför är jag nu på jakt efter en ny. Jag måste ha en som är i geléform som hjälper mig att piggna till på morgonen. Har spanat lite på Vichys Aqualia Eyes Ögongel så här säger Apoteket om den:
image150
En fuktgivande, lugnande och uppfriskande ögongel. Innehåller thermalskt källvatten som lugnar och stärker huden, samt dextran och escin som effektivt reducerar mörka ringar och påsar under ögonen. Minskar torrhetslinjer och trötthetstecken. Den tunna och känsliga huden kring ögonen stärks och ser fräschare ut. Oparfymerad.

Låter inte så dumt va?


Tråkiga nyheter

Mitt Photoshop har lagt av. Det vill helt enkelt inte starta upp. Jag fattar faktiskt inte vad som är felet. Har provat att ominstallera, men det hjälpte tyvärr inte. Hade tänkt att Stoffe skulle hjälpa mig med detta, men om jag känner honom rätt så kan det ta ett tag så under tiden får ni hålla tillgodo med dåliga eller inga bilder.

Goda nyheter

Fick ett mail av Cilla som driver webbshopen CéstaCa Shop om att hon säljer TINte cosmetics till ett mycket trevligare pris än många andra svenska shoppar. Hon tyckte Sverige har en tendens att ta ockerpriser på allt som tas in och ville vara annorluna och sälja saker till rekommenderat pris. Sagt och gjort så nu har hon öppnat sin webbshop.

Det första märket ut är som sagt var TINte Cosmetics, men jag vet att hon håller på och tittar på ett annat mycket trevligt märke. Faktiskt ett av mina favoritmärken, så klicka in lite då och då för att hålla utkik. Det kommer i alla fall jag att göra.

Pinsamt!

Jag har varit pinsamt dålig på att uppdatera min blogg. Det värsta är att jag egentligen inte har något att skylla på, men bara för att så skyller jag lite på jobbet. Jag har faktiskt jobbat rätt mycket på senaste tid.

I helgen blev det i alla fall två sminkningar. En möhippesminkning på Lotta och en konfirmationssminkning på Jessica som även fick en hårstyling á la moi. Blev lite sugen på att köpa en Volume Master som Jessica hade hemma som jag fixade hennes hår med. Frågan är bara hur lätt det är att fixa på sig själv.

Veckans bloggtema

Den här veckans bloggfråga från Pret-ty.se är det SminkJante som kommit på:

Hur sköter ni om era fötter?

Här är svaret mycket enkelt. Inte alls.

Jag är verkligen helt pinsamt dålig på att ta hand om mina fötter. Kan bero på min lite lätta fotfobi. Det är äckligt med fötter, även mina egna. Jag gör endast sådant jag måste så som klipper och målar tånaglarna. Ja, nu när jag tänker efter är det nog allt. Jag skulle nog behöva sitta i ett och annat litet avkopplande fotbad med tanke på att jag varje dag låter mina stackars fötter trippa omkring i högklackat, men det blir liksom aldrig av. Jag kanske ska ta och leta fram det där fotvårdspaketet jag fick av Mia när hon tyckte att jag borde ta hand om mina fötter lite bättre...

Sephora here I come (eller nästan i alla fall)

Snälla Marie på mitt jobb har lovat att handla med sig en påse från Sephora när hon åker till USA om några veckor. Frågan är bara: Vad ska man välja? Någon som har något tips?


Veckans bloggtema

Ligger lite efter med bloggtemat, men förra veckans tema från Pret-ty.se var i alla fall.

Visa upp ditt favoritlippe. Beskriv sen gärna hur du kombinerar det med andra läpprodukter eller övrig makeup.

För er trogna läsare kommer det väl inte som en överaskning att mitt favoritlippe är Venom Gloss från DuWop. Det är inte bara snyggt som attan utan även vårdande och vem säger nej till snygga, mjuka och plutiga läppar? Helst bär jag det ensamt, men jag gillar även att ha det ovanpå mitt favvoläppstift Slimshine Lipstick från Mac i färgen Long Stem Rose.
image148