Våren enligt Essie

Varken Bjooti eller LGB är överförtjusta i de nya lacken från Essie. Jag däremot tycker dom allihopa verkar helt oemotståndliga. Sen är ju jag i och för sig en riktig sucker för ljusa naturliga lack. Törs inte tala om hur många olika babyrosa lack som finns hemma hos mig.

Vad tycker ni andra om våren lack från Essie? Hit eller Shit?

image127

Ett litet tillägg

Glömde ju helt bort att Protect & Perfect Beauty Serumet inte bara gör huden mjukare utan även hjälper till att förminska porerna. Mina porer är verkligen mycket mindre än vad dom brukar vara. Säger man ju inte nej till. Eller hur?

No7 Protect & Perfect Beauty Serum

image117Den slog ner som en bomb i skönhetsvärlden och blev utan tvekan den mest hypade produkten under 2007. Alla skulle bara ha den. Jag talar givetvis om No7's lilla mirakelkräm Protect & Perfect Beauty Serum. Självklart hade jag inget val. Jag föll för grupptrycket, så när Mamma berättade att dom precis hade fått in den på Åhléns tvingade jag henne att lägga undan en till mig på studs och tur var väl det för två dagar senare var den redan slut och Åhléns växel helt nerringd.

Jag vet inte riktigt varför den har blivit så hypad. Kanske är det för att hudläkare för första gången stödjer resultatet eller är det för att den inte kostar skjortan? Eller kanske för det faktum att den faktiskt funkar, för det gör den.

Jag kan inte säga att jag tycker jag blivit direkt mindre rynkig (jag har ju inte direkt några rynkor). Det jag däremot kan säga, efter att ha använt cremen i en månad, är att min hudkvalité har förbättrats något enormt. Jag blir alltid helt fnasig på kinderna så fort temperaturen går ner mot nollsträcket, men sen jag använt mitt lilla serum har jag inte haft det minsta problem med torra kinder. Cremen är som sagt var ett serum och jag använder alltid en ansiktscreme över den och jag tycker dessutom att serumet hjälper huden att ta upp ansiktscremen på ett mycket bra sätt.

Jag kommer absolut att forsätta använda min lilla tub och med allra största säkerhet blir det en till så fort jag gjort slut på den jag har. Betyget blir en 5:a (toppen).

Ibland behövs det så lite...

Köpte mig ett nytt Essie-lack idag, i färgen Skin Deep (rosa såklart), och genast kändes dagen mycket trevligare. Det har varit dåligt med bloggande den här veckan. Skärpning på mig, så nu blir det bakläxa hela dagen och förhoppningsvis kan jag presentera en recension på en av världens mest hypade produkter ikväll. Spännande va? 

Nya länkar

Har uppdaterat lite i mina länkar. Tagit bort några som slutat blogga och lagt till Be'a'uty. Jag är rätt dålig på att uppdatera så om någon känner sig bortglömd är det bara att hojta till. 

Resans räddare i nöden

image125

Det fanns ett par produkter som verkligen utmärkte sig under resan och det var följande (från vänster):

Sôleil Reconfort After Sun, Lancome. Fantastisk After Sun som skyndade på brännan och gjorde att jag fick en jättefin, jämn brun färg över hela kroppen. Dessutom återfuktade den huden enormt bra.

Aloe Extra Gel, Solarcaine. Köpte jag på Mauritius och visade sig vara ett riktigt fynd. Man kletade på ett lager överallt där man var lite röd och morgonen efter var det som att man aldrig hade bränt sig. Helt overkligt bra!

Solar Defence Booster, Dermalogica. Förmodligen världens bästa solskydd för ansiktet. Spf 30. Går snabbt in i huden. Mjuk och skön konsistens och bäst av allt inte en finne under hela semestern.

Sôleil Dna Guard spf 50 & 30, Lancôme. Det är första gången jag provar Lancômes nya solskydd och inte blir man besviken. Schysst konsistens. Underbar doft. Bra skydd och visst blev man otroligt brun ändå trots spf 30 och 50.

Salt Scrub, Dermanord. Finns tyvärr inte med på bilden, men det beror på att det var så himla bra att den tog slut under semestern.

Favoritlistan

LGB kör i vanlig ordning sin årliga favoritlista. Självklart hakar jag på, så här kommer mina favoriter:

Rengöring: Special Cleansing Gel, Dermalogica
Ansiktsvatten: Tonique Clarté, Lancome (håller finnarna borta känns det som)
Skrubb el mask: Dermalogicas MultiVitamin Power Recovery Masque, Dermalogica
Ögonmakeup remover: Instant Pur, YSL
Dagkräm: Hydra Action, Dior
Nattkräm: Hydra Action, Dior
Ögonkräm: Hydra Zen, Lancôme

Primer: Dr Feelgood, Benefit
Foundation traditionell: Silk foundation, Armani
Foundation mineral: bareMinerals foundation, i.d 
Färgad dagkräm: Använder aldrig färgad dagcreme
Concealer: Magic Wand, Face
Löst puder: Mineral Veil, i.d
Fast puder: Chanel (mitt nya favvo, recension kommer)

Rouge fast: Den som finns i Dior Flight asken
Rouge kräm/tint/stain: Blush Focus, Lancôme (men den finns tyvärr inte mer)
Highlighter: Guldoljan från Nuxe
Bronzer: Hoola, Benefit

Mascara: Tänk att det ska vara så svårt att hitta en bra mascara som inte är vattenfast?
Mascara vattenfast: Flex WP, Lancôme
Mascara primer: Shiseidos
Eyeliner/kajal penna: Le Crayon Khôl, Lancôme
Eyeliner flytande/gel/kräm: Artliner, Lancôme
Ögonskugga fast: Color Focus, Lancôme
Ögonskugga lös: Använder jag aldrig
Ögonbrynsvax: Lumene (ett riktigt fynd!)

Läppenna: Contour pro, Lancôme
Läppstift: Använder jag aldrig, men jag har ett par fr Lancôme (givetvis)
Läppbalsam: Carmex, men jag letar ff efter det ultimata
Läppglans: Color Fever Gloss, Lancôme
"Plumper": Venom Gloss, DuWop

Hudkräm: Touch me then try to leave me cream, Benefit
Bodylotion: Den vita från Biotherm
Brun-utan-sol eller en "skimmer"produkt: Bathina Body So Fine, Benefit och BUS från eSunless
Skrubb: Sugar Scrub, eSunLess
Shampo: Blonde Plus, Nak (silverschampoo) 
Balsam: Blonde Plus, Nak (silverbalsam)
Stylingprodukt: Soft Ends (Redken)

Handkräm: Använder aldrig handcreme
Nagellack: Essie (sitter som berget)
"Allround" produkt: Propyless, Forever Living Produkts
Doft dag: Be Delicious, DKNY
Doft kväll: Sensi White Notes, Armani
Produkt jag inte kan leva utan: Ögonfransböjaren, Shiseido

Burr

Nu är jag hemma igen och har massor att ta igen. LBG's favoritlista, Resans räddare i Nöden och massvis av recensioner är vad som kommer härnäst i bloggen, men nu ska jag först iväg och träna för första gången i år.

Konstaterande nr 2

Nu ar jag sa brun att jag kan anvanda mitt solpuder Hoola fran Benefit som vanligt puder for att matta ner det blanka i ansiktet... Avundsjuka? Hihi!

Konstaterande

Nasta gang jag aker utomlands ska jag permanenta mina ogonfransar!

Liten uppdatering

Solen ar helt galet stark har pa Mauritius. Jag har anvant spf 30 och 50 hela resan och ar anda hur brun som helst. Har tom lyckats branna mig for typ forsta gangen i mitt liv.
Luftfuktigheten ar sa hog att jag maste sitta framfor AC'n nar jag ska boja mina ogonfransar, men jag klagar inte jag har det helt underbart. Helt overkligt bra.


Sommar och Sol

Allt är packat (eller typ inget är packat). Jag har fem proppfulla necessärer och om 24 timmar ligger jag på stranden. Man kan ha det sämre...