Och vinnaren är:

Självklart har jag inte glömt bort min lilla tävling.

Vinnaren är: Stina

Ett stort grattis! Maila din adress så skickar jag ditt pris. Det verkade som att många tyckte det var roligt med tävlig, så det är någonting som absolut kommer att komma tillbaka. Tack alla som varit med och svarat och kommit med jättebra idéer. Jag kommer givetvis ta till mig alla era önskemål och försöka skriva om allt ni vill.

Skäms på mig!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera min lilla blogg. Jag har väl egentligen inget direkt att skylla på mer än att jag känt mig så fruktansvärt oinspirerad att skriva när mitt hem ser ut som en pundarkvart. Ja, tyvärr går det inte så snabbt med min renovering som man kanske skulle kunna önska.

I ett försök att bättra mig var jag inne en sväng i stan och satte sprätt på en stor del av min lön. Vad gör man inte för alla sina underbara läsare? Alla dom här produkterna fick följa med mig hem:

image95

Ett ögonbrynsvax från Lumene som jag blev tipsad av Mia att köpa. Jag är lite osäker på om den här bruna färgen kommer bli så bra på mina svarta ögonbryn, men hur ska man kunna veta om man inte provar?
En LDB deodorant. Jag har fått för mig att jag inte tål min vanliga Nivea deo, så nu testar jag den här.
En Luminous Silk Foundation från Armani, som jag suktat efter ett tag. För visst var jag väl värd en sån efter allt trisst som hänt mig?
En Hypnose mascara från Lancôme. Jag har fått för mig att jag inte bara vill ha långa, uppåtböja fransar. Jag vill även ha dom tjocka, så då får man använda två mascaror.

Jag lyckades även skrapa ihop ett gäng prover. Det lönar sig att känna tjejen bakom disken. Här är allt jag fick på köpet:
image96

Veckans bloggfråga: Vad blir ditt nästa inköp?

Mitt nästa inköp kommer att bli en beställning från Eleven. Nu ska jag äntligen slå till på den där By142 Moisture Absorb som jag tänkt att köpa så länge. Jag är ytterst tveksam till att den funkar på mina extrema Jag-har-slutat-röka-svettningar men man kan ju alltid prova. Och när jag ändå beställer från Eleven så passar jag nog på och slänger med en TVÅL Skin Smoothie Lotion, Pink Cotton Candy. Det är ju en av mina favvo-dofter.

Ingen vanlig dag för det är födelsedag!

Idag fyller min blogg 1 år. Året har verkligen gått hur snabbt som helst och jag kunde väl aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att min lilla blogg skulle bli såhär populär. Tack alla ni som läser. Det är för er skull jag skriver.

Fortsätt gärna att önska vad ni vill läsa mer om. Än finns det tid kvar att vinna. Självklart kommer jag att skriva om det ni önskat. Var ju en massa bra idéer.

Födelsedag och tävling!

På måndag den 24 sep fyller min blogg ett år och det vill jag fira genom att ge er läsare en chans att önska vad ni vill läsa mer av. Svara i kommentarerna. På tisdag kl 21.00 drar jag en lycklig vinnare som vinner en beautyinspirerad överaskning.

Permanenta sig?

Nej, jag har inte tänkt att 80-tals permanenta mig utan jag funderar lite på att permanenta ögonfransarna. Mia tyckte att det skulle vara perfekt för mig, så hon slipper höra tjatet om mina raka ögonfransar. Någon som provat?

Bunkrat upp

När jag var på NK i helgen passade jag även på att bunkra upp med ett par Flex WP mascaror. Det kan väl inte ha undgått någon att det är min absoluta favoritmascara som nu tvyärr har utgått. Jag hoppas på att Strawberrynet ska behålla den ett tag för det brukar dom kunna göra. För vad ska jag ta mig till utan min Älskling?


En andra chans

image94För nästan ett år sen köpte jag Fatale msacaran från Lancôme som jag nästan direkt dissade. Den blev helt enkelt inte bra på mig, men så var jag inne i Lancôme-disken i helgen och stod och pratade med gulliga Yvonne som övertygade mig om att just Fatalen var den bästa mascaran för att hålla fransarna uppe och att det var bara min sopiga appliceringsteknik som gjort att jag fick raka, klumpiga fransar. Jag fick en utförlig beskrivning av Yvonne exakt hur man skulle vinkla borsten, så jag gick jag hem och plockade fram ett litet prov jag hade liggade och visst sjutton blev det skillnad! Fransarna blev på ett helt annat sätt. Både långa och uppåtböjda. Kanske en aning ihopklibbade, men det gick rätt lätt att kamma ut. Nu vill jag inte på något sätt få er att tro att detta är min favoritmascara. Flex WP är fortfarande the one and only for me, men nu när Lancôme bestämt sig för at sluta med den så måste man ju försöka hitta alternativ och eventuellt kan detta vara något.


Nya tag!

Nu är jag tillbaks på banan igen! Jag har köpt nytt kök. Stämt av med försäkringsbolaget att dom står för kostnaderna och jag känner mig nästan frisk. Tack för alla gulliga kommentarer. Det värmde verkligen!

Jag fick en fråga långt bak i bloggen om vilken färg på ID's foundation jag använder. Jag är lite lat och svarar här istället. Jag använder medium tan. Den är nästan helt perfekt. Kanske lite mörk när man är som allra blekast, men annars tycker jag den funkar toppen.

Triss i otur!

Men kan man ha mer otur än vad jag har?!!? Jag har inom loppet av tre dagar pajjat min mobil, bränt ner hela mitt kök och blivit sjuk. Hela köket är förstört. Jag måste köpa ny spis, fläkt, diskbänk, diskho och skåp. Man kan bli trött för mindre! Så det är bara att börja om från början med renoveringen från helvetet som aldrig tycks ta slut.

Just nu känner jag mig (av förklarliga skäl) inte så inspirerad att skriva, men jag lovar att försöka komma tillbaka i slutet av veckan då jag förhoppningvis blivit frisk och inte känner mig lika traumatiserad av allt...

Recension Brinzing Gel, Laura Mercier

Jag köpte ju som bekant en ny bronzinggel från Laura Mercier som jag har hårdtestat sen jag var i Tunisien och tyvärr är detta något som åker rakt i papperskorgen.

Anleding: Jag ser ut som en prickig korv! Någon eller några av ingredienserna gör att min hud producerar massvis av små, äckliga finnar. Lite synd eftersom att annars är detta en helt perfekt bronzinggel. Färgen är perfekt. Precis lagom brun utan att täcka det minsta bara hjäper till att förhöja brännan. Konsistensen är bra och lätt att få jämn, men som den glittermotståndare jag är tycker jag att dom (även om det är ytterst finkornigt) kunde ha skippat glittret.

Det är lite svårt att betygsätta den här produkten eftersom att jag egentligen gillar den jättemycket, men jag ändå inte kan använda den. Det får nog bli en 3:a (ok).


Baume Baiser, Lancôme

Det måste nog vara en av bloggvärldens mest hypade produkter. Plötsligt var den där. Alla ville ha den. Och jag var en av dom lyckliga som fick en. Jag vet egentligen inte riktigt varför den blev så hypad. Kanske var det den roliga formen eller kanske var det den mysiga kokosdoften. Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att den sålde slut på två!!! dagar på NK Stockholm. För er som inte riktigt är bekanta med Baume Baisern än kan jag berätta att det är som ett slags marsmallowliknade kula som släpper ifrån sig lite läppbalsam när man trycker den mot läpparna. Den ger inte så mycket färg utan känns mest vårdande för läpparna.
image93
Håller den måttet då? Egenltigen inte. Den känns sjukt opraktisk. Den tar upp en stor bit av min redan proppfulla necessär. Pga den stora appliceringskulan är det svårt att bara få läppbalsam bara på just läpparna. Dessutom tycker jag att man får jobba rätt mycket innan man får ut tillräcklig mängd. Men trots allt detta så älskar jag min Baume Baiser. Det är något med den mysiga rosa kulan och den underbara, fluffiga kokosdoften. Man blir helt enkelt glad av att plocka fram sin Baume Baiser. Betyg 5 (toppen)

Nytt jobb...

Den här veckan har jag äntligen börjat mitt nya roliga jobb som marknadsassistent och som alltid när man börjar nytt jobb har jag varit helt slut på kvällarna. Jag lovar att bloggen ska bli lite roligare. Måste bara få sova lite först.


Nyshoppat

image92
Igår gjorde jag äntligen slag i saken och köpte mitt Essie-nagellack i färgen Allure som jag suktat efter ett ganska bra tag. Målade ett lager igår och det ser ut att vara den perfekta lite vita mjölkaktiga färgen som jag var ute efter. Eventuellt blir det ännu snyggare med två lager, men det får jag prova om en vecka när jag målar om naglarna.

Mera dåligt

Igår tog min älskling slut och eftersom att jag inte hunnit köpa någon ny blev jag tvungen att leta lite i mina lådor efter något annat att ta bort min andra älskling med. Det som låg överst i lådan var en liten provflaska av Take the day off makeup remover for lids lashes and lips, Clinique som jag faktiskt aldrig har provat tidiagre och inte behövde man vara ledsen för det för var helt totalt värdelös.

Tog inte bort mascaran det minsta utan jag fick stå och gnida hur länge som helst med min lilla bomullsrondell och sen hamnade ändå mascaran på både handduk och under ögat.

Nej tack! Det här är något jag aldrig kommer att köpa. Betyg 1(katastrof)

Veckans bloggfråga - Mitt sämsta inköp någonsin

Det har varit riktigt dåligt med uppdateringar den senaste tiden. Först så var det den evighetslånga renoveringen (den är fortfarande inte klar om det var nån som undra) sen har jag åkt på något som verkar vara halsfluss, så jag har legat nerbäddad hela helgen. Nu har jag äntligen lyckats släpa mig upp så här kommer veckans bloggfråga från Pret-ty.se.

Vad är ditt sämsta inköp någonsin?

Det är helt klart den fruktansvärt dåliga kroppsscruben från Body Shop som jag har bloggat om tidigare. Vad ni än gör köp den inte!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen, men jag lovar att komma tillbaka så fort jag är på benen igen. Jag har ju massor av kul att skriva. Jag har bla tänkt att skriva lite mer om tjejerna som ligger bakom alla bloggarna i vårt fina nya nätverk Pret-ty.se. Hoppas att ni har lust att svara på lite frågor från mig.