Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och då vill jag önska alla mina läsare ett riktigt gott nytt år!

Nedräkning

Idag blir det bara ett kort inlägg, för snart måste jag fortsätta med min packning. Jag råkar nämligen ha världens bästa Pappa som har bjudit mig och min Mamma på en lyxsemester på Mauritius. Har svårt att beskriva exakt hur skönt det känns. Lägger upp en bild på hotellet så att ni kan få en liten uppfattning om hur jag kommer att ha det de närmaste två veckorna.
image123


Budgetfynd

I väntan på all min taxfreeshopping var jag tvungen att köpa något att ta bort min vattenfasta ögonmakeup med. Valet föll på Loreals nya serie Demaq Expert Elixir Intensive Make-up Remover.
image122
Det är en slags oljegelé som med vatten förvandlas till en mjölk. Först tyckte jag inte att den tog bort någon makeup alls utan bara blev som en fettig kletig massa i ögonen, men efter ett par gånger fick jag i snitsen. Man måste arbeta in gelén ett tag så att mascaran löser upp sig ordentligt sen kan man tvätta bort den med vatten.

Gelén kostar ca 95:- och därmed tycker jag den kvalar in som ett budgetfynd. Jag överger inte min
Älskling så lätt, men det här är absolut ett bra alternativ när man inte har råd att lägga 245:- på en ögonmakeupremover. Betyg blir en 4:a (bra).


Jag ska aldrig mer...

Efter en helt galen kväll på juldagen (som av någon konstig anledning slutade i att jag vaknade upp med lockigt hår) har jag först legat som en överkörd padda i ett dygn och kännt mig allmänt ful och sliten idag på jobbet är det nu dags för operation "snygg, snyggare, snyggast"

Jag tänkte börja med att peela ansiktet med min Skin Prep Scrub från Dermalogia. Där efter blir det ansiktsmask, Multivitamin Power Recovery Masque, Dermaloga som verkligen kommer att göra underverk för min uttorkade hud. Sen tänkte jag prova lite av min nya saltscrub från Dermanord. Sist av allt ska det lockiga håret få en ordentlig tvätt och inpackning.

Sen vore det väl ändå konstigt om man inte skulle vara tillbaka till sitt vanliga supersnygga jag.

Julafton

Idag är det julafton och jag vill önska alla mina läsare en riktigt god jul.
image121

gents.se

Satt och surfa runt lite och så hittade jag den här trevliga webshoppen för killar. Massor av roliga grejer och perfekt för den som kanske tycker det är lite pinsamt att gå och handla skönhetsprodukter i en affär.

Till Tomten

Kära Tomten!

Jag har är en tjej på 29 år som varit snäll precis hela året. Här kommer min önskelista:

1. Be Delicious, DKNY
2. Instant Pur Eyemakeupremover, YSL
3. Venom Gloss, DuWop
4. Lemongrass Cleanser, Suki

För säkerhets skull har jag gjort i ordning ett kollage till dig så att du ska veta hur produkterna ser ut.
image120

Blogg.se är dumt i huvudet

Jag hade tänkt att lägga upp ett jättefint inlägg om vad jag önskar mig till jul, men blogg.se bara vägrar att ladda upp mitt fina kollage så nu skiter jag i det.

Nytt och kul

Idag kom mina grejer så nu ska det testas. Saltscruben tänker jag dock spara lite på tills jag åker till Mauritius om några veckor...

Ett nytt försök, Courbe Virtuôse

I och med köpet av min fantastiska primer tyckte jag att det var inte mer än rätt att Courbe Virtuôse skulle få åka en gång till så nu har jag provat den ett par dagar och jag kan konstatera att den kanske inte är fullt så dålig  tillsammans med en av världens bästa produkter. Fransarna blir riktigt snygga, långa och täta. Däremot håller den inte riktigt måttet hela dan. Nu klockan nio på kvällen ser inte bara jag själv utan även mina fransar rätt trötta ut. Jag är villig att ompröva mitt tidigare betyg 1 (katastrof) till en 3:a (ok) med villkoret att den aldrig någonsin får bäras utan the one.

Nyshopat

image119
Jakten på ny ansiktsrengöring går vidare. Nu tänkte jag att jag skulle prova en från
Dermanord. Jag har hört så mycket gott om dom så nu är det dags att testa. Jag köpte en Foaming Facial Wash och en Saltscrub som verkar helt underbar. Jag köpte allting från Kontor och Ben samma ställe som jag beställde min BUS ifrån. Jättebra sida. Lätt att beställa och snabb leverans.

Passa på!

Eleven erbjuder just nu 15% rabatt på din beställning om du anger rabattkod VR46. Nu gäller det bara att bestämma sig för vad man behöver.

Viktigt meddelande!

Världens bästa mascara, dvs Flex WP från Lancôme, har kanske inte utgått ändå. Var i Lancômedisken på NK idag och handlade alla mina julklappar och då visade det sig att dom fått in en laddning till med min favvo-mascara. Kerstin kunde inte svara på om den skulle fortsätta komma in, men det verkar ju rätt lovade att man fortfarande kan beställa den i alla fall. Jag håller tummarna, för inte kan man väl bara sluta tillverka den bästa mascaran som någonsin existerat?


Guldolja

Gratis e gott, så därför satt det rätt bra idag när jag kunde hämta ut en Nuxe guldolja tack vare mina 200 poäng på NK. Egentligen är jag ju rätt anti allt vad glitter heter, men den här känns faktiskt helt ok. Tänkte det skulle vara lite snyggt sen när man är solbränd om ca 20 dagar...
image118

Recension, YSL faux cils mascara

image114När Mia var i Polen köpte hon en ny mascara som hon varmt rekommenderade till mig. Den skulle inte bara göra fransarna längre och tätare utan även hålla dom uppåt böjda hela dagen. Mascaran var YSL faux cils.

Nu har jag testat mascaran i ett par veckor och här kommer domen. Mascaran är väligt ojämn om man kan säga så. Ena dan blir det helt perfekt. Man får långa supertäta fransar som nästan ser ut som lösögonfransar. Nästa dag blir fransarna som ihopkletade spindelben. Utan min älskade
Shiseido-primer faller fransarna ner lika säkert som amen i kyrkan, men med min darling håller dom sig uppe hela dagen. Ett stort plus blir det även för den sjukt lyxigt snygga förpackningen. Känslan när man tar upp den ur sin lilla sminkväska är 100% lyx.

Priset i Sverige är 255:- (tror jag) men jag fick min för 210:- tack vare snälla Susanne som köpte den åt mig på taxfree.

Betyget blir en 4:a (bra). Hade kunnat vara en 5:a (toppen) om det inte vore för spindelbensdagarna.


No7

image117Världens mest hypade produkt har precis landat hemma hos mig. Jag har fortfarande inte riktigt fattat varför den blivit så omskriven, men jag misstänker att det har något att göra med de vetenskapliga testerna som verkligen understryker cremens effekt. Fejk eller fakta, oavsett så har cremen blivit ett fenomen.

Min snälla Mamma jobbar ju som sagt var på Åhléns och kunde knipa en creme till mig så fort dom packade upp den och det var ju tur för nu är den helt slutsåld i hela Sverige.

Än så länge har jag bara använt cremen två gånger så det är på tok för tidigt att säga något om resultatet, men jag kan i alla fall avslöja att man blir helt galet mjuk utav den och det är ju alltid något.


Födelseda'

Idag fyller jag år och givetvis finns det ett antal beautyprodukter på min önsklista. Här är ett urval.
image111
Renergie Morpholift Yeux - Nästa år fyller jag 30 och då är det bra att börja med antirynkcreme redan nu tycker jag.
No7Protect & Perfect - Se ovanstående produkt
Instant Pur eyemakeup-remover - Min tog precis slut
Ralph - Min favvoparfym som inte skulle vara helt fel att ha i en 30 ml flaska för att ha i handväskan
Venom Gloss - Mitt favogloss som också håller på att ta slut
Touch me then try to leave me cream - Världens bästa bodylotion kan man inte ha för många av
Puder från Chanel - Jag behöver ett nytt puder och nu har jag siktat in mig på ett från Chanel

Tre av grejerna har jag redan fått. Kan ni gissa vilka?

Julafton?

Idag kom Johan hem från New York och med sig hade han en påse från Sephora (eller Saphora som han själv uttryckte det) innehållandes två underbara ting som inte går att köpa innanför Sveriges gränser. Gissa om jag blev glad?
image112

Budgettips

På tal om inpackningar så köpte jag i ren panik en Loreal Elvital Nutri Gloss inpackning. Ja, jag brukar ju alltid köpa inpackning hos frisören, men nu råkade jag befinna mig på Vivo och mitt hår var i ett akut behov av en inpackning så det fick bli en bugdetvariant.

Gissa om jag blev glatt överaskad när det sen visade sig vara en toppen-inpackning. Den gör håret mjuk och följsamt. Doftar helt underbart (synd bara att jag är för täppt i näsan för att känna det nu) och jag tycker mig kunna ana att mina sjukt slita toppar inte längre ser så slitna ut. Bäst av allt är att denna inpackning inte kostar mer än 55:- vilket gör den till ett riktigt fynd. Betyget blir en 6:a (favorit).
image110

Lite bättre

Ryggläge framför en film visade sig vara ett betydligt bättre sätt att bli frisk på. Efter två hela dagar i sängen känner jag mig betydligt bättre, så idag har det varit pyssla-om-sig-själv-för-att-inte-se-ut-som-ett lik-imorgon-kväll hela kvällen. Peeling, ansiktsmask, hårinpackning och lackning av naglar. Hela kitet, så nu vore det väl konstigt om jag inte ser helt galet fräsch ut imorgon...

SUCK!

Tydligen räckte det inte med peeling och ansiktsmask för att min förkylning skulle ge med sig för nu är jag mer förkyld än någonsin, så idag tänkte jag prova en ny taktik. Nerbäddad i sängen framför en film. Få se om det funkar bättre...

Nej nu räcker det!

Nu är jag sjuk IGEN! Det känns som att jag varit sjuk hela hösten. Förkylningarna bara avlöser varandra. Finnarna kommer som ett brev på posten och man är torrare än Saharaöknen i ansiktet. Nu lägger jag in en protest mot alla äckliga höstförkylningar. Jag vägrar var ful och ofräsch. Nu ska jag göra peeling, lägga ansiktsmask och hoppas på att vakna upp som en nyponros imorgon. Fortsättning följer....

Vill ha

Dagens vill ha är en ursnygg palett från Lancôme med det sjukt långa namnet Holiday Specialty Color Design Eye & Face Palette Jeweled Affair. Tänk att skicka en sån taxfree-beställning med Stoffe.... I vilket fall som helst är det en jättefin palett som jag mer än gärna shoppar loss på bara den når Sverige.
image109

Semester?

Nu har jag provat min nya BUS i nästan en vecka och egentligen är det väl kanske för tidigt att ge ett bestämt utlåtande, men jag måste ändå bara få säga att jag älskar den.

Jag ser verkligen hur snygg ut som helst. Flera stycken på jobbet har kommenterat hur brun och fräsch jag är och en ville absolut låna min BUS. På brunhetsskalan skulle man kunna säga att jag ser ut som att jag har varit en weekend i Barcelona och suttit ute i solen på uteserveringar hela helgen.

eSunless Sprayen är väldigt lätt att använda bara spraya på och skulle det bli lite ojämnt går det alldeles utmärkt att jämna till lite med fingrarna. Glöm bara inte att tvätta händerna efteråt. Jag sprayade på mig ett tunnt lager ca en timme innan jag skulle gå och lägga mig och vaknade upp snyggare än någonsin. Det här är räddaren i nöden för alla vinter-förkylnings-blekfisar. Betyget blir en 5:a (toppen).

Recension, Color Fever Gloss Lancôme

image108

En ny favorit har hittat in i min sminkväska. Det är Lanôme som har lycktas göra det perfekta (i alla fall för tillfället) läppglanset, Color Fever Gloss.

Först och främst är det nog färgen 212 som jag är så förtjust i. Det är en perfekt nude-nyans som blir sjukt snygg på läpparna. Jag brukar annars ha svårt att få till dom där perfekta nude-läpparna då mina egna är så himla röda i sig själv. Glosset är i en perfekt konsistens dvs inte för klistrigt och inte för mjuk och tack vare den söta hjärtformade applikatorn är det hur enkelt som helst att applicera. Hållbarheten är mycket väl godkänd för att vara ett gloss. Det enda som skulle kunna vara lite bättre är doften. Jag är barnsligt förtjust i läppglans som smakar, helst ska det vara melon. Det här glanset har ingen direkt smak utan doftar bara ytterst lite parfymerat.

Det här är mitt nya favoritgloss som får hänga med i min handväska varje dag. Inte helt oväntat blir betyget en 6:a (favorit).