Sjuk

Nu hade jag egentligen tänkt att skriva ett inlägg om min senaste förälskelse, men istället får jag bädda ner mig med ont i halsen och snor i näsan. Tror det här är kroppens hämnd för allt jag utsatte den för i helgen...

Kommentarer
Postat av: M

Hej,

hittade hit av en slump, och fick rolig läsning!

Jag tycker din frisyr är läcker och sökte runt i bloggen om var du klipper dig(är själv asiat), och hittade några gamla inlägg. Går du fortfarande till samma frisör? / Vilken salong?



Krya på dig

2009-08-25 @ 01:21:36
Postat av: Johanna

Krya på dig! Ps Köpte en Estee Lauder Sumptuous Mascara - WOW, sagt det förut, säger det igen - BÄÄÄÄST

2009-08-25 @ 11:57:50
Postat av: Make it Up

M: Kul att du gillar bloggen och mitt hår =) För ett par år sen lessande jag rejält på att alltid bli sönderklippt av diverse olika frisörer och kom fram till att man kanske måste vara asiat själv för att förstå hur man ska klippa asiatiskt hår och mycket riktigt var det så. Nu klipper jag mig hos en tjej som heter Nina (som då är asisat) och som jobbar hos Hårskulptörerna på Mästersamuelsgatan 21 (08-203637). Hon är grymt duktig och kan verkligen både klippa och färga mitt hår. Ring och boka en tid hos henne och hälsa från mig (Sarah Lindmark) så blir hon glad =). Titta gärna in i framtiden då jag ofta gör sminkningar som passar asiater.



Johanna: Det får kanske bli en sån så fort shoppingförbudet hävs =)

Postat av: Sublim

Krya på dig, honey!

2009-08-26 @ 20:08:24
URL: http://www.sublimt.se
Postat av: Make it Up

Sublim: thanx =)

2009-08-28 @ 10:14:40
URL: http://makeitup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback