Twilight Zone

image35Efter att ha läst både Bjootis och LGB's inte allt för smickrande omdömen hade jag absolut noll förväntningar inför mitt besök på c/o Stockholm idag, så gissa om jag blev överaskad när jag direkt när jag kommer in i butiken möts av en tjej som glatt säger hej. Det här måste vara något slags missförstånd tänker jag, men svarar glatt hej tillbaka.

Jag går direkt fram till Nars-disken och börjar kolla på Orgasm-rouget, då kommer samma tjej fram och säger att det är en jättefin färg för mig. Jag talar om att jag är lite tveksam till färgen, eftersom att den innehåller lite skimmer, då trollar hon genast fram en rougeborste och borstar vänligt på mig rouget så att jag kan få se att det inte alls blir så skimmrigt när det kommer på. Jag kollar även på färgen Deep Throat, men den tycker inte alls tjejen i butiken jag ska ha och jag är definitivt benägen att hålla med när hon borstar på den på andra kinden.

Under hela den här tiden står jag och tänker: Vart har jag hamnat? Är jag i Twilight Zone? Kan det här verkligen vara samma butik? Är det jag som har haft tur idag? Eller är det Bjooti och LGB som haft otur? Jag blir helt enkelt tvungen att gå dit fler gånger för att testa.

En grej var dock lite konstigt. Jag kollade även på DuWop's läppglans som jag för övrigt blev lite småförälskad i och när jag frågade vad dom kostade så sa hon tjejen som hjälpte mig 475 kr?!!? Nu vet jag inte om dom kostar det där, men det verkar ju lite egendomligt med tanke på att dom kostar 225 kr hos Eleven.

Självklart köpte jag rouget efter den trevliga servicen! Recension utlovas.


Kommentarer
Postat av: Rouge

Oj, det var väldans =D Vad skönt att du fick så bra service då! =D

Postat av: S

hahaha, ja nån hade kanske läst allt dåligt som skrivits om dom i diverse bloggar ;)

2007-03-29 @ 19:33:48
URL: http://makeitup.blogg.se
Postat av: Red Head

De där butikerna har nog bättre koll på bloggandet än man tror.. Och välkommen in i vi-som-älskar-orgasm-klubben! Åh, vad glad jag blir! Du kommer inte ångra dig en dag!! Tjohoo!

2007-03-29 @ 19:55:36
URL: http://redheadreport.blogg.se
Postat av: S

Red Head: Jag har inte hunnit prova den ordetligt än... men imorgonbitti åker den på DIREKT! :)

2007-03-29 @ 21:23:18
URL: http://makeitup.blogg.se
Postat av: Sublim

Vad kostade Orgasmen?;)

2007-03-30 @ 08:23:09
Postat av: nyans

Har faktiskt aldrig heller stött på direkt otrevlig personal på co Stockholm. Å andra sidan har de inte direkt jagat efter mej med rougebrosten i högsta hugg heller :)

2007-03-30 @ 12:49:56
URL: http://nyans.blogsome.com
Postat av: S

Sublim: Den kostade 289:- helt ok enligt mig.

Nyans: Det blir ett nytt besök idag. Ska bli spännande och se om man får en rougeborste i ansiktet eller kanske blir helt ignorerad =D

2007-04-01 @ 11:29:05
URL: http://makeitup.blogg.se
Postat av: Mia

Trevligt att du blev väl bemött!! Har också skaffat Orgasm från Nars, eller rättare sagt min rara söta lillebror köpte det åt mig i USA...

2007-04-02 @ 09:39:45
URL: http://mite.blogg.se
Postat av: S

Mia: Du måste nog ha världens bästa lillebror =D

2007-04-04 @ 07:33:34
URL: http://makeitup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback