Fransböjning

Nu har jag precis bokat in tid för en permanent ögonfransböjning. Tänkte det kunde vara lite praktiskt när man ligger på stranden på Ibiza. Det är första gången jag provar så det ska bli mycket spännande. Någon av er som gjort provat? Vad tyckte ni?

Kommentarer
Postat av: Annie

För mig funkade det inte alls särskilt bra, men ska bli väldigt spännande att höra hur det funkar för dig :D

Postat av: Carolina

Det sved som tusan. Vätskan som de använde kom i ögonen. Jag hoppas att det inte ska behöva vara så och förmodar att personen som utförde behandlingen inte var tillräckligt försiktig och framförallt utan tillräcklig erfarenhet.

2009-07-12 @ 01:02:18
Postat av: Make it Up

Tack för input, nu ska det verkligen bli spännande och se hur det blir =)

2009-07-12 @ 14:50:11
URL: http://makeitup.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har väldigt raka ögonfransar, man skulle nästan kunna säga att de är böjda åt fel håll. Jag har ett fasligt jobb varje morgon med att böja och få det att hålla med hjälp av primer och bra mascara. Så jag testade permanent böjning och det funkade inte alls. Fick komma och göra om det,gratis, efter två dagar. Men det funkade inte då heller. Nån enstaka frans blev böjd men det stor flertalet vare lika raka som innan. Det sämsta var att fransarna var väldigt sköra lång tid efter permanenten. Jag gör aldrig om det och det är inget jag rekommenderar någon att göra.

2009-07-12 @ 17:42:10
Postat av: Make it Up

Malin: aj då =( verkar som att ingen haft nån bra erfarenhet av permanent fransböjning. hoppas det går bättre för mig. självklart kommer en update här i bloggen.

2009-07-13 @ 10:39:50
URL: http://makeitup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback